3. randin sem csókolt meg. Ez baj? (beszélgetés)
Nem baj.
Semmi nem "baj" ami ilyenkor szörnyű problémának tűnik.
Sok-sok kapcsolati szituban leszel, ahol hasonló kérdések merülnek fel...
Figyelj! ÉLSZ.
És ebben az állapotban még sok-sok ilyen kérdéssel kell megküzdened.
Az nem is olyan sok idő van aki tovább húzza :)
Ha ő udvarlásnak szánja akkor az csak te nem tudsz róla :)
"Én meg elkönyveltem, hogy férfi viselkedésében ne keressünk logikát."
Akkor „könyveld vissza”. Az, hogy te azt érzed normálisnak, hogy x eseményt y eseménynek kell követnie (pl. 3 jól sikerült találkozás után csóknak kell jönnie), csak a saját szubjektív hajlamodról mond valamit, és nem arról, mi az ésszerű viselkedés. Az hogy Feri 3 randi után megcsókolja-e Marit, vagy nem, nem egy logikai kérdés; talán Feri hajlamai olyanok, hogy csak 215 randi után érez késztetést, avagy látja az időt elérkezettnek arra, hogy ezt megtegye. Ilyen erővel azt is állíthatnád, hogy a kakaó jobb, mint a tea, és aki mást mond, az logikátlan.
Nem akar "k-vát", mert (túl)erkölcsös. Ez még szerintem nem baj, még mindig a szimpatikusabb fajta.
Még ha vallásos, sem baj, csak nehogy bigott legyen.
Két dolog jutott eszembe: egyik, hogy Dézi, ez az a pasas, aki üdvözletét küldte a kolléga által?
A másik: a romi filmekben szokott lenni, hogy valaki valami miatt bizonyítani akarja a külvilágnak, hogy hetero és van is párja.
De amúgy, hogy mutatott be a családnak?
"Apa, ez itt Dézi" vagy "Apa, ez Itt Dézi, a barátnőm". Mert ebből kiderülhet, ha másból nem is. :)
Elég nehéz a helyzet.
A kérdezőről végül is nem tudjuk, nem egy alapos döngetésre vágyna-e. Van ilyen, nem is szégyen.
Gondolom, egy normális, kedves, megbízhatónak látszó partnerrel még inkább ébredezhet benne a vágy. Erre a pali meg egy tisztességes úriember.
Püff.
"Azért nem árt, ha az igények találkoznak, de ez megtörténhet az esküvő után is."
Erre írtam nem a randin elmaradt csókra:)
Igen! :D
Ha a szülőknek be is mutatta a lányt, azért mégis pár hetes még csak az ismeretség. A kezét megkérni még végképp korai. De a szex is korai, ha csak a kicsivel régebbi normákat vesszük is alapul.-
Nekem inkább az a furcsa, hogy három randi volt, de már bemutatta a család egy részének. Nem korai az még?
A csók meg majd jön. Vagy nem. A 3. randi még csak arra elég szerintem, hogy úgy gondolja, nem eleve halott ügy az egész.
Látod, hogy van... és úgy néz ki, téged nem kérdezett meg. :D
Ha ilyen a beállítottsága (vagy nagyon is gyengéd, vagy gyengébb libidójú), mit lehet tenni? Agyonütöd?
Háát...nem tudom mennyire van még ilyen manapság.
Én nem pártolom.
Tényleg nem lehet tudni, hogy "tartogatja" a leányzót, avagy kicsit csökkent érdeklődésű.
Azért nem árt, ha az igények találkoznak, de ez megtörténhet az esküvő után is.