3 hónapos babának mitől lehet hasmenése? (tudásbázis)
Sogornöm 3 honapos gyereknek krémturot adott ...fel birtam volna pofozni.
Egy gyereket már refluxossá tett,gondolom most is ez a terve...
Én 2 tápos gyereken vagyok tul,4 hosan kezdtük a kostolgatást,piskotát 6hosan kaptak.
2 anyatejesem is van...a kicsi 19.honapja nyomja az ipart...6hosan kezdtük a kostolgatást...
Igen,3 óránként eszik általában,van,hogy egyszer egyszer kitolódik mert átalussza a kajálást.
Megpróbálom kitolni neki 4 órára.
3-hónapos babának anyatej kell ha nincs akkor tápszer.ennyi,
pár napja hallottam a gyógyszertárban beszélgetni,egy anyukát meg egy apukát akiknek hasonló korú babájuk van,jó hangosan azt beszélgették,hogy milyen jóízűen eszi a 3-hónapos babája a babapiskótát,
Zöldes,nyálkás széklet lehet fogzástól is,viszont az h 24 óra alatt 3-4x kakil az nem hasmenés.
Az is lehet el van telítődve,nem tudom hány óránként eszik,de lehet csak ki kéne tologatni 1-1 órával a kajálást...pl most 3 oránként eszik,etesd 4oránként.
Tápos babának leghamarabb 4 hónapos korától lehet adni babakaját,gyümit,kóstoltatva..
Nem szívesen kérnék tőled tanácsot🤔
Ja paprikás krumplit nokedlivel,turmixolva.
3- azaz három hónapos.
Sziasztok!
3 hónapos kisfiamnak 1 hete hasmenése van,3-szor 4-szer egy nap(van hogy csak nagyon pici),nyálkás kicsit és hol sárga,hol zöldes. A kedve jó,sokat mosolyog szokás szerint,étvágya van,nem fáj a hasa(legalábbis nem veszem észre rajta),nyugodtan alszik,viszont a keze folyton a szájában van és nyálzik is valamikor jobban valamikor kevésbé. Természetesen voltam vele orvosnál,megvizsgálták,nem találták betegnek. A doktornő a tápszerre gyanakszik(eddig Beba ha 1-est evett)hátha attól sokalt be úgyhogy írt fel milumil kevesebb laktózt tartalmazó tápit és biogaia cseppeket is. Igaz a tápszert csak kedd óta eszi meg rendesen mert hozzá kellett szoknia a Beba után,a cseppeket szombat óta kapja,de nem változott semmi:( tapasztaltatok Ti is ilyet a babátoknál? Lehet a fogzástól? Segítsetek🙁
További ajánlott fórumok:
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?
- 2 éves és 4 hónapos kislányomnak hasmenése van, mivel lehet megfogatni minél hamarabb?
- 14 hónapos hasmenéses babának mit adjak enni?
- Szerintetek lehet baja a babának, ha 2 napja hasmenésem van?
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- Mandarintól lehet hasmenése 20 hónapos babának, 3 nap múlva is?