2 éves és 4 hónapos kislányomnak hasmenése van, mivel lehet megfogatni minél hamarabb? (tudásbázis)
Reszelt alma, reszelt répa, banán.
Ezen kívül a nyákosra főzött rizs.
Afrikában élek és eléggé gyakran előfordul hasonló jelenség nálunk.
Nekem nagyon bevállt a nagyon megfőzött (szó szerint szétfőtt) rízs és annak a sűrű levét kell itatni több alkalommal.
Ezen kívűl, banán, alma, krumpli.
Jobbulást.
elöször is azt kéne tudni , mit nevezel hasmenésnek, mert ha lazább és többször van széklete, az még nem hasmenés
napi 4x üriteni még egészséges ( csak szokatlan)
ha a kicsi szervezete bacit kapott , jobb ha kiürül...
én is azt mondom a főtt (sósvizbe) krumpli jó és a székletre is jó hatással van, azt is kéne tudni milyen a közérzete?
van-e láza
sima megfázás, nátha szerü a tünet ( még)?
a banánra az én gyerekeim idejébe azt mondták a legjobb széklet karbantartó ha nincs akkor csinál, ha sok van megfog...
akkor ez nekem bevált, de a gyerek bölcs
azt fog csak kérni amit kiván a szervezete....
igen a keserü csoki nak is van hasfogó hatása...
de szerintem ne aggódj, biztos 2-3 nap alatt kitisztul és minden helyre áll.
Smecta por
Nézz utána mit írnak róla a neten
szerintem nagyon jó
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 3 éves kislányomnak elhúzódó, nyákos hasmenése van. Két kezelésen van túl, de még mindig nincs rendben. Tudnátok segíteni valamivel?
- A másfél éves kislányom candidát kapott az antibiotikumtól, hasmenése van, nem akar enni semmit. Mi a teendő?
- 16 hónapos kislányom is elkapta a hányós, hasmenéses vírust. A doki telefonon Daedalon tabletta beadását javasolta, 1/3-ot.. Szerintetek?
- 7 hetes kislányomnak hasmenése volt ma kétszer.:(Adhatok neki kétszer Normafloret?