3 heti fogamzásgátló helyett 4 hetit vesz be valaki. Lehet belőle probléma? Mi a teendő ezután? (tudásbázis)
7. genlips
2008. júl. 16. 21:27
:)) oké, köszönöm, így már megnyugodtam!
csak nem akartam négy hetit beszedni, véletlenül sikerült :S ezért nem is tudtam, hogy baj-e egyáltalán
:))
2008. júl. 16. 17:26
Igen. Megteheted(különböző okokból pl:nyaralás, vízitábor -ki szeretné ha akkor mensizne), de ne csinálj rendszert.
Nekem a nőgyógyász mondta, hogy lehet. Aztán minden mehet a régiben.
5. ol.ga666
2008. júl. 16. 16:02
A papírra is az van írva, ki lehet húzni az időt, olvasd el a betegtájékoztatót, de tényleg ne sűrűn csináld, mert felborúl a hormonháztartásod!
Ha már beszedted a 4 hetit csinálj után 7nap pihit, mint a 3hetinél!
4. mothertiger
2008. júl. 16. 15:56
Igen. Én is csináltam ezt, többször is (azért nem javaslom...). Csináltam olyat is, hogy két havit szedtem folyamatosan, különböző okok miatt. Akkor sem lett semmi bajom (azért ezt sem ajánlom).
3. genlips
2008. júl. 16. 14:25
Akkor lényegében annyi történt, hogy sikerült eltolnom egy héttel az egészet?
2. 75moncsi
2008. júl. 16. 14:18
Szerintem jónak nem jó, de bajod nem lesz tőle. 1 héttel később jön meg a mensid.
De a következőt 21 napig szedd. (szerintem)
1. genlips
2008. júl. 16. 14:17
3 heti fogamzásgátló helyett 4 hetit vesz be valaki. Lehet belőle probléma? Mi a teendő ezután?
További ajánlott fórumok:
- Ha abbahagyom 4 év után a fogamzásgátlót, akkor lehet valami problémám belőle? Hosszan tartó menstruáció miatt kezdtem el szedni.
- Elhízások okai? Fogamzásgátló vagy pajzsmirigy probléma? Vagy csak egészségtelenül élünk?
- 21 szem fogamzásgátló helyett, 20-at vettem be. Lehet belőle baj?
- Hasmenés fogamzásgátló szedéskor lehet probléma?
- Van olyan fogamzásgátló, amit kifejezetten pattanásos bőr esetén írnak fel, vagy mindegyik jó ilyen problémára?
- Arcbőr problémák. Endokrinológia? Hormonzavar okozhatja? Fogamzásgátló?