3 hetes baba - szukseges tobb ora(5-6) alvas utan felkelteni?!? (tudásbázis)
Koszi, csajok...nem az en babamrol van szo... csak kivancsi voltam...amugy ha eljon az en idom, akkor...hat nem tudom mi lesz...
De olyat en is hallottam, hogy nem jo ha felkeltik...viszont akkor ott van, hogy 3 orankent ennie kene...nem tudom en sem...
sogorek kisfiarol van szo, ugy nez ki hogy jo alvo, de napkozben ejjel viszont nem...igy aztan napkozben koltogetik...es nemigen tudtam mit mondani...nem mintha kerdeztek ...:-/
nah, de azert koszi... :-)
Soha nem ébresztettem fel, pedig igen jó alvó volt a kisfiam. Az első hetekben napi 22 órákat is képes volt aludni. Volt, hogy kihagyott egy etetést is pont e miatt. Most 2,5 éves. Nemrég hagytuk abba a szopizást. Egészséges mint a makk és igen jól meg is nőtt.
Az idegrendszerének egyébként nagyon rosszat teszel, ha ébresztgeted.
szerintem próbáld felkelteni. nekün 1 hónapig felcserélte a nappalt az éjjellel a babánk, nappal hosszabban aludt, éjjel meg felébredt és 2 órát ébren volt...
nappal én kelteném a helyedben, de éjjel nem, azt rá bíznám.
Erről meg fognak oszlani a vélemények :)
Éjjel semmiképp.
Nappal meg van aki kelti van aki nem. A szakemberek is mind mást mondanak. Én gyerekorvosokkal dolgoztam, az egyik azt mondja igen, a másik, hogy nem.
Egyébként meg még pár hét és nem fog ennyit aludni egyhuzamban, szerintem addig használd ki...
Szia!
Szerintem mindenképpen fontos az etetés miatt! Az én kisfiam holnap lesz 2 hetes és ő is nagyon jó alvó, én max 4 - 4 és fél óránként keltem!
Bocsi, ha buta a kerdes, de kivancsi vagyok ha ez tenyleg igy van...
elviekben azt mondjak, hogy napkozben tobb ora alvas utan fel kell kolteni a babat...mert aztan ejjel nem alszik...
További ajánlott fórumok:
- 5 hós baba alvásproblémáját mi okozhatja?
- Baba alvászavara
- Császármetszéssel született babáknál milyen torna alkalmazható a nyugodtabb alvásért?
- Hogyan vehetném rá 3 hónapos babámat, hogy a nappali alvásoknál 30-45 percnél tovább aludjon?
- Rossz alvó 7-10 hónapos babák. Nálatok hogyan és mennyi idő alatt jött rendbe a baba alvása?
- Praktikákat és ötleteket kérek, hogyan tudnám este időben lefektetni, de inkább reggel időben felkelteni 3 éves kisfiamat..?!