3-1-2 Meridiántorna (beszélgetés)
8x8-as ütem a gyakorlatok száma. Talán a videókon is látszik.
Guggolás 32.
Hosszú leírni a gyakorlatokat.
Van face oldaluk is. Ha nem vagy fent, akkor is meg tudod nézni.
itt is
Csak akkor ugrik fel a topik, ha valakinek névre címzed. Ha csak ideírsz, azt sokan nem is vesszük észre.
Én is csak azért láttam, mert BorosTyánka nekem címezte a hsz-ét.
Nyáron nekem is szünet volt. Két hét múlva kezdek.
Otthon is csinálgattam,de a társasági az igazi:)
Mindig olyan jó érzésem van utána,hasznos:))
:))
Nyári melegben nem csinálom...
De nagyon jó!
Juditka! Kissé félreértettél,mert egy szerethető Ember
vagy. Hidd el mindenkinek megvan a maga keresztje.
Tudom mindegyikünknek az a célja,hogy egészségesek
maradjunk,ne legyünk kiszolgáltatva senkinek.Igyekszünk
megtenni mindent.Én is természetes "szerekhez"nyúlok,
ami nem költséges és évtizedeken keresztül beváltak.
A panaszodat írd ki(de a klubba),egy kis terápia.
Köszönöm a segítséget, éppen ilyen válaszra számítottam. :)
Nem mondtam hogy nincs igaza virágnak. És akkor sem hazudtam mikor azt mondtam, nem tudom a DVD-t megvenni. A DVD 1.200 ft, a szállítási költség 2.060 ft. Nem pénzt kértem, és nem is a DVD-t. Amit kértem ingyen adható, és néhány percbe telik.
Sajnos alig tudok kijönni a nyugdíjamból. Persze át lehetne csoportosítani mondjuk a kosztpénzt olyan formán hogy 1 hónapban nem eszek csirkét és halat. Csak ezt szoktam, és ez kb. pont ennyi.
Ne vegyétek panasznak, csak leírtam egy morzsányit az életemből. Jól megvagyok, és egyre jobban leszek. Kívánok nektek is minden szépet és jót! :)
Sziasztok. :)
Szerencsére nem vagyunk egyformák. A kínai orvoslás
5000 évre nyúlik vissza. A torna természetes tevékenység
az utcán is Kínában (A vejem is tapasztalta).
Nem kell mindenkinek tetszeni ...
Különben ingyenes és a kipróbálás után többet tudsz.
Mezei Virágnak igaza van!!
DVD-t lehet rendelni.(Kb 1000 ft)
A kor nem számít,óvodástól a 100 évesig hasznos "torna"
Látom, 4-en kedveljük ezt a témát.
Esetleg megtenné közületek valaki hogy leírná elejétől a gyakorlatok sorrendjét pontokba szedve? Úgy ahogy a DVD-n van. Sajnos a kis videókon amiket találtam, mindegyiken rendre máshogy látom.
A másik ami zavar, hogy van ahol azt mondják minden gyakorlatot 64-szer kell ismételni, Eőri Ajándok pedig egy riportban azt mondja, a guggolást 32-szer kell elvégezni. Kérem, a DVD alapján pontosítsatok nekem hogy én is pontosan tornázhassak. Köszönöm.
Ez a videó "szájbarágósan" megmutatja hogy kell pontosan csinálni. Végig is tornáztam vele, nagyon tetszett. :)
Délután s megcsinálom.
Eszembe sem jutott. Inkább attól tartok ha nem a pontokat stimulálom, nem lesz hatásos. Most még inkább tartok ettől, mert próbálgatom, és nem csak ott fáj nyomásra ahol először a pontokat véltem megtalálni, hanem máshol is.
Mezei Virágnak a 3 linkje közül a középsőhöz engedélyt kell kérni. Kértem tegnap és ma is, de nem kapom meg. Nem lehetne ezt egyszerűbben? Még csinálom egy ideig bizonytalanságban, de így el fog szállni a lelkesedésem.
Innen megtanultam a pontok helyét, meg is találom, csak még azt nem tudom mire jó az ütögetés-billegés jobbra-balra. Valahogy majd csak elkezdem. :)
Szia! Örülök neked! Valamikor elkezdtem én már youtube-os segítséggel a meridián tornát, de aztán arra gondoltam, nem is biztos hogy pontosan azon a ponton ütögetek ahol kell. Aztán abbahagytam.Pedig lenne hozzá kedvem, de egyedül nem hiszem hogy jól csinálom.
Majd írok amoda a fogyózással kapcsolatba is a bejegyzésedre, csak most rohangálós napom van. Délután jövök. :))
Szerintem nem fogsz benne csalódni!
Kezdd el bátran!
Már régóta gyakorolom.
Az állóképességet megnöveli, energiát ad.
Minden testrészt megmozgat, szerintem nagyon hasznos!
Kezdd csak el meglátod, nagyon érdemes!
Mozgásszervi betegségeknél is nagyon jó.