2o1o - újra csúcsformában... ;) (beszélgetés)
Hmmm, én már két hónapja csinálom, szépen haladok. És még birom is :)
Nektek hogy megy?
akkor mar nagyon csini csaj vagy :D
nekem meg kell ehez egy par honap ... de igyekszem :D
Amugy most kukkintottam be a naplodba ...
nagyon szepen fogytal ...
nekem is az 57 a vegcel ..de a 60-nal partyzok egyet :D ;D :D
Igen, sportolok ...
Tobbnyire Leslie Sansone - Walk away the pounds :D
de mertem centiben is, ment le rendesen :D
Mar majdnem 6 kilonak tartok ... annyira orulok neki ...meg 1.3 kilot kell leadnom es vegre 6ossal fog kezdodni a sulyom !!!jupiii
es te, hogy allsz?
Sziasztok csajok ...
reg nem jartam erre ...
mizujs veletek ?:D
remelem mindenkinel , sok-sok-sok - kilo :D
en eddig 5.5-nel tartok :D
Úgy tűnik, hogy a januárt -9 kilóval zárom majd... Olyan jó! :))
Továbbra se látszik semmi... Olyan rossz! :((
Ja, aki 108 kilóról indul... De olyan szuper már 100 alatt lenni, ha nem látszik, akkor is... :)))
Az semmi, hogy lassan telnek a napok...
De annyira idegesítő, hogy lassan 8 kiló mínusz egyáltalán nem látszik rajtam, csak a méglegen! Váááá!
MEg én kapok idegbajt, mert a farmerem állandóan lecsúszkál... kéne egy jó kis öv, mert egyelőre nem akarok úgy nadrágba beruházni. Ki tudja, milyen lesz az új méretem, nem? :)))
/Ja, meg mire egyáltalán másik méret kéne, már rég meleg lesz és vékony nadrág kell majd! :((/
Nem adod fel! Ha lecsúszott, jól tetted. Szerintem egyszer egy hónapban megengedhető... Vagy szerencsésebbeknek egy héten... Ha megvonsz magadtól minden, de minden jót, 3 hét múlva kiéhezett szörnyetegként veted majd rá magad egy ennél nagyobb és édesebb csokikupacra! :))
Én magam meglepődtem, hogy milyen jól bírom a csábítást. Pedig a párom mellettem zabálja a tiramisut... meg a csokikat... ja, ha valakinek olyan szerencsés az emésztése, mint neki, úgy könnyű...
Egyébként tök jól megy eddig, bár magam sem tudom, mitől... Ennyit számítana, hogy nem zabálok unalomból, és megválogatom, hogy mit eszem? MErt a tornát túlzásba még nem vittem.... sajna!
Eddig 20 nap alatt 7,8 kg...
:)
okés.
persze,hogy nem adom fel,csak ma ilyen nyűgös napom van!:D
a Kindernak nem érdekel a kalóriája,csak a cukor idegesit benne!!:D
naaa ... ilyet hallani sem akarok !
megcsinalod !!!
nezd meg, hogy mennyi annak a kindernek a kcal erteke ... nem lehet olyan baromira sok ...
:)
úgy legyen...:)
ma viszont lecsúszott egy Kinder Maxi King...:/
ilyenkor mindig elkenődök és úgy érzem feladtam...
mi a teendő??holnap gyüminapozok!!
Hamar eljon az meglasd :D
Es addigra tok csini leszel :))
További ajánlott fórumok:
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Szülés után újra csinosan
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!!
- Mit tennél, hogy csúcsformába hozd magad, ha csak 3 napod lenne a nagy találkozás előtt? Van rajtad 7-8 kg súlyfelesleg is... :(
- Szerinted igaz, amit a lapok írnak, hogy Sarka Kata újra csúcsformában van?