2mg-os Rivotril ennyire édes lenne? (beszélgetős fórum)
Az idézett cikk nagyon is hasznos és épp ide illik. Próbáld nyugodtan elolvasni és értelmezni.
Ja, és alaposan megfontolni.
Próbáld meg a szorongásod okát megtalálni, azt megszüntetni.
A nyugtató csak tüneti kezelés és még nagyobb bajt is csinál, mint a valós.
2 mg-os tabletta pedig 90 mg laktózt (tejcukrot) is tartalmaz. Amennyiben kezelőorvosa korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny, keresse fel orvosát, mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert.
Simán érezheted édesebbnek
Ez nem azon múlik, hogy akarom - e szedni vagy sem sajnos.
Amúgy azért érdekelt, mert pl a no-spa irtó keserű gyógyszer, azt sem ízlelgetem de míg gyorsan vízzel lenyelem is érzem, hogy rossz.
Egyébként a tipikus magyar mentalitás itt is meglátszik. Ha a kérdésre érdemben nem tudsz választ adni, akkor minek írsz?
Bár karaktert is kár rád pazarolni.
Nyilván sok, de az orvos indokoltnak látta az adagot emelni, de nem 2mg-ot szedek, hanem csak a felét, 1mg-ot, csak úgy volt vele a dokim, hogy egyszerűbb ha a 2-eset írja fel és azt felezgetem el és kevesebbet kell írnia belőle, mint hogy a 0.5-ösből mondjuk 4 dobozzal.
Egyébként a kérdésre választ nem kaptam sajnos tőled sem.
Gondolom a nagyobb dózissal arányosan nagyobb mennyiségü vivőanyag jár.
De ha foglalkoztat menj be egy gyógyszertárba és kérdezd meg a gyógyszerészt, ő biztosan el tudja szakszerűren magyarázni.
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy most írtak fel nekem 2mg-os Rivotril gyógyszert (eddig 0.5-öset szedtem) és a reggeli adagot mikor bevettem annyira édes ízét éreztem. Sokkal durvábban volt édes,mint a 0.5mg-os,az is kissé az volt, de inkább ilyen lisztes íze volt míg le nem nyeltem.
Szerintetek, akik szedik ezt a gyógyszert, ez normális, vagy valami nem stimmel a gyógyszerrel és szóljak a dokimnak? Köszi, aki ír!
További ajánlott fórumok:
- Szoknya és vastag lábikó. Nos ennyire gáz lenne?
- Mennyi ideig tart a 2mg-os Rivotril hatása?
- Második randira mennyire lennék így alulöltözött?
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Mennyire kell bejelentve lennem, hogy megkapjam a maximális GYED-et majd? Előző GYED járt le áprilisban, novemberben jön a második baba.
- Mennyire károsítja a májat a 3x1 (2 mg) Rivotril?