29 hónapos kisfiam 1 hete, alig eszik. Mit csinálhatnék? (tudásbázis)
Szép napot mindenkinek!!
Egy kérdésem lenne, ha valaki tud, legyen kedves válaszoljon!!
Kisfiam idén januárban (soron kivül) kezdte a bölcsit, és akkor vittem már egy munkáltatói igazolást!!
Most szünet van, de szeptember 1-én kezd a bölcsi, és nem tudom, hogy az új "tanévben" kérnek-e vajon új, friss munkáltatóit tőlem??!!
Ugyanis csak így maradhat a bölcsiben, de jelenleg nincs munkám, bár folyamatosan keresek, és állás interjúkra járok...
Máris jó hírem van, eszik, iszik, mint szokott!!
Lehet, csak le kellett írnom! :))))
Köszi
Szia!
A melegre már nagyon nem lehet fogni mert enyhébb lett az idő.Nem tudom, hogy bölcsis-e, de ha igen akkor lehet, hogy ott változott valami és ezért nem eszik mostanában, de ha ez a dolog csak most fordult elő először akkor biztos, hogy helyreáll a rend és pár nap múlva megint eszik majd rendesen.Menjetek sétálni a családdal sokat, hogy elfáradjon és akkor talán jobban eszik majd.Ez nálunk beválik, ha lefárasztom a fiam akkor utána lenyugszik és kajál sokt:)
Sok sikert!
Az enyém is ennyi. Mióta meleg van sokkal kevesebbet eszik. Reggel 1 kakaó, este 2 cumisüvegnyi közben meg rengeteg gyümitea. Az ebédet vagy megeszi, vagy nem, vagy csak egy részét. Gyümölcs nem kell neki, csak a leve centrizve - az viszont korlátlan mennyiségben és mellé babapiskóta. Ne ijedj meg, sok felnőtt is jóval kevesebbet eszik ebben a gatyaledobós hőségben. Most kevesebbel is beéri és ennyi. A lényeg az, hogy folyadékot igyon, de ha megnyugtat, akkor inkább hívd fel a haziorvosát/orvosotokat.
Aztán majd írj, hogy mi van a manóddal :).
A lányomnak is vannak szakaszai, amikor hol többet, hol kevesebbet eszik. A többiek már leírták, mik lehetnek a kiváltó okok.
Mindenesetre ha eddig nem volt ilyen problémátok és tartósan fennáll a nem evés, vidd orvoshoz. (Fül-orr-gégészet, fogorvos, belgyógyász, vérvétel)
Nem kell neki semmi, nasi se, gyümölcs se!
Remélem azért majd lesz étvágya, Sajnos nem vasgyúró, de nem sovány!
Az én kisfiam 28 hónapos, és Ő is alig eszik. A reggeli és esti kakaóját megissza, de azon kívül nem nagyon eszik, ebédre pár falatot, egy banánt mindennap megeszik, meg joghurtot vagy pudingot, de nem sovány, kis vasgyúró-azt mondják, de biztos a melegtől nem olyan éhesek.
Bár nem tartozik ide, de én mindig tudok enni, akármilyen meleg is van :))
Szia!!
Nem lehet, hogy a nagy melegtől egyszerűen csak nincs étvágya?!
Ha egyébként jó evő, és nem sovány szerintem nincs miért aggódnod. Esetleg még arra lehet gondolni, hogy napközben több nasit adsz neki, ezért a főétkezések alkalmával nem lesz már éhes, mert a nasival jól lakott:)
További ajánlott fórumok:
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- 7, 5 éves kisfiam nem eszik húst. Mit tegyek?
- 8 hónapos kisfiam nem eszik anyatejen kívül semmit.
- 4 éves kisfiam állandó torokfájással küzd, és ilyenkor nem eszik semmit, mit ajánlotok?
- Lázas a kisfiam. Alig eszik, és nem akar sokat inni se, félek kiszárad. Mit tegyek?
- Baj, hogy sok répát eszik a 15 hónapos kisfiam?