28 évesen még elkezdenétek főiskolát? (beszélgetés)
Ugyan!
Emlékeztek arra bácsira aki 80 évesen íratkozott be a jogra, hogy ne unatkozzon? Olyan 15-20 éve lehetett, tele voltak vele az újságok..
Hiszen nem lehet csak úgy tétlenül mindig otthon ülni..
Az én barátnőm 42 évesen szült,és akkor kezdte el
Szegeden az egyetemet.Munkajogász lett.
Ez csak egy vélemény.
Sok sikert Neked:Juditmama/65/
Szia!
Bocsi, de most olvastalak csak. Tomori Pál /Kecskemét/, Gazdálkodási és menedzsment szakra.
Az én egyik ismerősöm 33 éves, a Corvinus-on tanul, két gyereke van és megtudja oldani. :)
Szerintem nem korfüggő, hogy ki mikor kezd el tanulni. Dicséretes, hogy 20-on felül is van, aki még szeretne tanulni. :)
Hajrá, én szurkolok Neked! :)
Egyébként engem is érdekel az óvodapedagógia, szeretem a gyerekeket, úgyhogy nem kizárt, hogy majd én is jelentkezem főiskolára. :) Persze annak még nem most jött el az ideje, most 'ízlelem' a munkát. :D
Még egyszer SOK SZERENCSÉT! :)
egyet értek veled!
én 18 évesen kényszerültem önfenntartásra, de soha nem bántam semmit, csak hogy nem tudom azt tanulni amit igazán szeretnék, mert nem tudom kifizetni a képzést...
Pedig dolgozom rendesen, és ráadásként picurim is egyedül nevelem, megoldani nem tudom, hogy más vigyázzon rá míg én iskolában vagyok...
Álmom egy nyelvvizsga és egy különleges fősuli...
de erről ide nem írnék, mert ami nekem különleges másnak biztos nem az...
Nekem sokat érne..
További ajánlott fórumok:
- Négy éve végeztem el a főiskolát, azóta keresek tanítói munkát. Miféle pluszt kellene még nyújtanom, amivel találhatnék is?
- Tud valaki olyan főiskolát, egyetemet ajánlani, ami természetgyógyász képesítést ad, és nem sima okleveles képzés?
- Az olyan primitív férfiak mit éreznek akik egy komment-vita során elkezdenek fenyegetni egy nőt?
- Ti mit szólnátok, ha azonos nemű kollegátok a munkahelyen, elkezdene teljesen rátok nyomulni?
- Mit tennétek, ha a 3 napja-drága pénzért-felrakott műkörmötök elkezdene feljönni?
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?