Mit tennétek, ha a 3 napja-drága pénzért-felrakott műkörmötök elkezdene feljönni? (tudásbázis)
Az én körmösöm nem így dolgozik.
:-)
Nem tudom, hogy a Te körmeid milyenek, de amikor Én az első manikűrösömhöz jártam, Nekem is feljöttek oldalt a körmeim :( Aztán mentem másikhoz aki elmondta, hogy van olyan köröm amit
úgy hívnak, hogy "karvaly" ami olyan pupos!
Az Enyém "félkarvaly" és azóta amióta ezt a speciális tip-et teszi fel azóta tökéletes! Egy hónapig is elvagyok vele, sütök, főzök, mosok, vasalok, takarítok, (WC-t tisztítok) stb. szóval, tökéletes!
Én visszamennék és mondanám, hogy garanciába csinálja ujra. aztán keresnék egy jobb műkörmöst!
Kivéve ha nem te törted le, mert meg kell tanulni bánni vele.Eleinte nekem is letört, de tudom hogy én voltam a hibás.meg kell szokni.
Szia!
Igen szépek lettek végülis, csak reszelni kellett és helyre is állt a rend. Jövőhéten megyek töltésre, és akkor még szebbek lesznek!:)
Manon
remélem, helyre hozhatóak, és akkor töltés után szépek lesznek már!:)
Köszi!!!
Na felhívtam, azt mondta, hogy du menjek be és megpróbál valamit. Köszi a segítségeket! mindenesetre az első dolog amit megkérdezek, hogy mennyibe fog kerülni!
Remélem semennyibe!
Méegyszer köszi
Manon
most már kicsit megnyugodtam:)
Nem hinném, hogy fizetned kéne, az én körmösöm mindig kiemeli, hogyha gond van csak szóljak és ingyen kijavítja!
Hivd fel és kérdezd meg!
értem, köszi:)
fel is hívom majd, aztán majd kiderül, csak nagyon feldühített mikor megláttam reggel a kömeim állapotát. aztán meg elkeseredtem, mikor eszembe jutott az ára és hogy esetleg újra ennyit kell fizetnem!
További ajánlott fórumok:
- 28 évesen még elkezdenétek főiskolát?
- Az olyan primitív férfiak mit éreznek akik egy komment-vita során elkezdenek fenyegetni egy nőt?
- Ti mit szólnátok, ha azonos nemű kollegátok a munkahelyen, elkezdene teljesen rátok nyomulni?
- Lehet, hogy még csak ma kellett volna elkezdenem a 2. csomagot de én tegnap már elkezdtem. Lehet következménye?
- Mitől lehet, hogy a tujám levelei egyik napról a másikra elkezdenek bebarnulni, leszáradni? Tavaly is ugyanez volt, de tavaszra helyrejött.
- Kb. 3 éve nem edzettem, most újra elkezdeném! Heti hány edzés javasolt, milyen, és hány perc?