27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek... (beszélgetés)
ÁÁá,nem néztem a dátumot!:)
Gratulálok neki:))
Nem olvastam el a hozzászólásokat,úgyhogy nem tudom kontra -e ,vagy sem,de egyféleképp gondolkodhatsz csak.
Egyedül akarod ezt a gyereket,és amit írtál,innen nézve egyedül álló anya leszel,lehet ,hogy anyagi támogatás nélkül,férj (apa)nélkül.
Tudod vállalni?
Ha igen,tartsd meg,ha nem ,akkor ...
És ha nem lehet több... ?
Ebben a korban meg kellene tartani.
Hozzaszolasomban leirom, hogy “mindenkepp az anyarol szol a tortenet.”
Azt hiszem valamit nem ertettel tisztan, mert kontradban irod, hogy Ne haragudj DE mindeg az anyarol szol a törtenet !
Azt gondolom, ha egy pasi, es itt most egy kicsit vonatkoztassunk el a cikktol, igy reagal, akkor mar nem kell megbeszelni, nem az a legfontosabb, hogy “apuka” mit akar vagy mit nem, akkor mar cask lenyegeben anyukarol van szo, ha a pasi maskent reagal, persze anyuka hozza a vegso dontest, de csaladalapitas szempontjabol szerintem kozos tenyezok is vannak.
Amugy nem tudom feltunt-e, de a hozzaszolasaimmal vegig azon voltam, h ne a sractol varjon dontest, hanem lenyegeben hozza meg maga. Erre te ezt reagalod…
“Azert a döntes 1-ilyen dologban mindeg a NÖT illeti meg !”
Amugy nem is varok garanciat, mert tudom, hogy nincs, egyet tudok, ha ilyen helyzetbe kerulnek, akkor megtartanam a babat.
Sok boldogsagot! En a magam reszerol szivesen latnek fotot az oldaladon a pocaklakorol! Sot apuka arcarol is, mikor megnezi.
Felelem, buszkeseg, orom, egyszerre! :)
Szerintem helyes dontes, ha meg akarja tartani, akkor tegye. de tuti egy pasi miatt sem mondanek le a gyerekemrol.
Arra irtam h nincsenek informacioink, h az apa jelolt tudott e arrol, h a gyogyszer otthon marat, mert koszi tudok olvasni es ertelmezni is, lattam, h mi a szitu, de ha tisztaban volt vele akkor mar kettojuk felelossege.
Szia!
Bocs, hogy csak most szólok. Megértem vívódásaidat. De nagyon jól döntöttél. Örülök!!!
Köszönöm szépen!
Minden jot kivánok én is Nektek!!!
Szívből gratulálok Nektek! :))
Én tudtam hogy így lesz, már az elején is megírtam! :) Ez teljesen természetes hogy megijedt, de most átértékelte a dolgokat és rá jött milyen nagyszerű dolog előtt álltok, szülők lesztek! :)
Igazad van, vidd el az UH-ra, hagy lássa ő is a babátokat, még jobban fog kötődni hozzá! :)
Kívánok Nektek sok boldogságot, jó egészséget és boldog kismama-kispapa kort!
Gratulálok!:)
Szép és egészséges kismamikort és a későbbiekben jó babázást!:))
(rengeteg fiatal arra vár h majd akkor ha meglesz mindenük,az ilyeneknek üzenem hogy soha nem lesz meg mindenetek ergo:soha nem lesz gyereketek??!!Nincs momentán 5 szállodám Dubaiban pedig valakinek van.„Ha kivágtad az utolsó fát és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénz nem ehető.”)
Ez nagyon jó hír!
Gratulálok, gyönyörű terhességet és szép szülést kívánok.
A párod pedig addig megbarátkozik a gondolattal, hogy apuka lesz. Egy év múlva pedig már azt meséled majd, hogy nem tudod elválasztani a kicsitől.
Én ebből tényleg azt a következtetést vonom le, hogy a barátod igazi félelme nem is a veled való kapcsolat stablitásából, és az érzelmei hiányából származott. Hanem hogy minden férfiban él ez a "legjobbat akarom nyújtani a gyerekeimnek"-történet, hogy iszonyúan büszkék akarnak lenni rá, hogy anyagilag, státuszilag mindent megadtak az utódaiknak, hogy ők a legjobb apák, és pusztán erre érezte felkészületlennek magát (pl. 'nem keresek elég jól'-érv), és nem a gyerek ellen volt kifogása... csak távol állt tőle a tökéletes családapa-szerep. Most viszont lehet, elfogadta, hogy nem minden azon múlik, tud-e majd maseratit ajándékozni érettségire a gyereknek :)
én nem hibáztatom a barátod - szerintem csak rettenet berezelt, de most már ő is rájött, hogy a fejben megírt én-mindent-megadok-majd-a-gyereknek-forgatókönyv és a valóság távol állnak egymástól. :)
Dejódejó:):)
Örülök, hogy így döntöttetek:)
Puszi
Nagyon örülök Nektek!!!:)
Valaki írta itt,hogy ami ilyen rosszul kezdődik,az csak nagyon jól végződhet!Nos úgy legyen,nálam is!:)
Látod, mennyivel jobb, hogy ő is akarja már. Így elég más és egyértelmű a helyzet.
Boldog családot kívánok nektek.
További ajánlott fórumok:
- Terhes vagyok és farkaséhes, mit tegyek?
- 12 hetes terhes vagyok, tegnap óta eszméletlen viszket ott lent szinte már sebesre vakartam, mit tegyek?
- 18 hetes terhes vagyok és vizelet fertőzésem van mit tegyek csak természetesen?
- 20 hetes terhes vagyok rengetegszer begörcsölök! Mit tegyek?
- Közös megegyezéssel megszűnt munkaviszony után derült ki hogy terhes vagyok,munkanélküli segélyhez még harminc nap hiányzik, mit tegyek?
- 25. hetes terhes vagyok és ma délelőtt enyhe rózsaszínes folyásom volt, mit tegyek?