25 naposok a ciklusaim. Ma vagyok a 35. napon és 1-2 csepp barnás vérzés tapasztalható. Lehet valami hormonzavar? (tudásbázis)
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.
Különösen nbandus és Éda.127 -nek.
Szerintem nem én vagyok az egyetlen ezen a fórumon aki ilyen idétlen kérdést tesz fel.Gondoltam valaki esetleg talán volt már ugyanebben a szituációban.
Valószínű rosszul tettem fel a kérdést.
Nem szedek fogamzásgátlót.Halál pontosan 25 napos ciklusaim vannak/ voltak. Ma vagyok a 36. napon.
Még nem teszteltem, mivel itt a fórumon nagyon sokan írták, hogy ha késik és esetleg barnás-vérzés van akkor az tuti nem terhesség. Amúgy 4 éve várjuk a gólyát. Nincs több kérdésem, mindenkinek szép napot.
Igen lehet hormon zavar, lehet terhesség, lehet betegség, lehet átmeneti stressz okozta zavar, lehet ezer féle dolog.
Főleg ha akció is volt, akkor terhességi teszttel kiderítheted az okát... Aztán egy orvosi vizsgálat is jól jöhetne úgy 1-2 héten belül gyorsba.
Mert az, hogy 10 napja késik pontos 25 napos ciklusnál, annak oka is lesz, amit a doki fog tudni megmondani, mi itt a fórumon nem látunk beléd, nem látjuk a labor eredményt és még ultrahangot se tudunk csinálni. :D
Na de félre a viccet, teszt + doki. Hajrá...
amúgy bármi lehet: Terhesség, fertőzés, akár ciszta vagy csak sima stressz
de először én egy terhességi tesztet vennék és utána mennék orvoshoz mindenképp
További ajánlott fórumok:
- Inzulin-rezisztencia, Candida, hormonzavarok és fogyás
- Pajzsmirigy betegség = hormonzavar!?
- Mitől a női szőrösödés, ha nincs hormonzavar?
- Tudna valaki segíteni, hogy mit jelent az hogy kicsi a méhem, hormonzavaros, és vérzékeny vagyok?
- Mikor érdemes tesztelni, ha minden hónapban eltérő hosszúságúak a ciklusaim?
- Hízás - Hormonzavar