25 hetes vagyok, ma vettem észre, hogy férges a kutyám. Járt már valaki így? (tudásbázis)
Már hogyne terjedne....
Be kell tartani a higiéniai szabályokat, és nem lesz gond.
Kutyát negyedévente féregteleníteni kell (a cicust is, és méghozzá egyszerre!).
mindenesetre én ezt gusztustalannak találom.
De a Te dolgod.
Ne sarkíts le mindent ennyire!
Én nem azt állítottam, hogy minden esetben fertőzést okoznak a kutyák!
bármennyire is ápolt a kutya, rengeteg kórokozó vanm rajta! A kertben -utcán a lábával összeszed minden sz*rt, lenyalogatja, vagy szétkeni a szőnyegen, teljesen lehetetlen a megfelelő tisztaság !
Én terhesen se macska, se kutya közelébe nem mennék.
Kérj egy székletvizsgálatot, ha nem érzed magad teljes biztonságban!
Amúgy a kutyáknál meg a macskáknál nagyon gyakoriak a bélférgek, sokszor észre sem lehet venni.
Állítólag ettől nem lehet semmi bajod, de ha megnyugtat, kérj székletvizsgálatot a dokitól!
De én is úgy tudom, hogy a kutya és a macska bélférgei nem veszélyesek az emberre.
Nézem én... bár most majd belémsül, mert hogy elmenni nem merek az is tuti. :S
Amúgy a kutyából a féreghajtó hatására jött ki, olyan 5-10 centi hosszú, fehér valami. :S
Gondolom attól fél, hogy elkaphat valami betegséget a kutyától.Ő 25 hetes terhes!!!
Szerintem mindenképpen konzultálj az orvosoddal, bár kérdés, hogy mennyire haverkodsz a kutyussal?!
További ajánlott fórumok:
- Miért vagyok elkenődve mióta átvettem a diplomámat, amiért 5 évet dolgoztam?
- Miért piszkit be a kutyám ha nem vagyok otthon?
- Kiderült, hogy terhes vagyok kb. 5 hetes! Amikor nem tudtam még, gyógyszert vettem be. Lehet ebből baj?
- Elajándékoztam a kutyám egy mentőkutyás egyesületnek. Szívtelen vagyok?
- El vagyok kenődve a kutyám miatt
- Lehet baj, ha gyógyszert vettem be, amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok?