Elajándékoztam a kutyám egy mentőkutyás egyesületnek. Szívtelen vagyok? (tudásbázis)
Szerintem jól gondold meg..
és az gáz lenne ha mégis vissza kérném?
ja, látom nincs ilyenről szó, bocsi
persze a kisebb gyerekek nehezen tudják elfogadni, hogy bárkinek is odaadtad. De ha jó érdekeket szolgál akkor ez megbocsátható szerintem
nem, szerintem jó helye lesz ott
hát ha már így rákérdeztél, akkor igen!
jó ezt eddig meg is tehettem volna, de annyian mondták a családba h ez így nem lesz jó meg stb h hallgattam rájuk.
mert akkor már tuti nem így csinálnám. szakítanék rá időt. amikor csak tehetem foglalkoznék vele.
A kutyádnak az miért lesz jó,ha 2hét múlva megint vissza kerül hozzád és saját bevallásod szerint nincs időd törődni vele?
most vagy visszakapom 2 hét múlva vagy tényleg büszke leszek rá. végülis mind a kettő jó szerintem a kutyámnak. csak én nem tudom melyiknek örüljek majd jobban.
tudom h kell de azt nem gondoltam volna h ennyire nem lesz rá időm
így is mikor tudtam kint voltam vele.
nem sokat tanítottam de amit elkezdtünk azt nagyon hamar sikerült neki megtanulni. ugyanis labrador volt.
de nagyon bánt h tényleg ő mit érezhetett. mert csak én voltam vele itthon. mikor elmentünk valahova és hazajöttünk akkor mindig nekem örült és nem a páromnak.
Igen,nem vagy szívtelen,mert akár menhelyre is vihetted volna,vagy kirakhattad volna simán az utcára kóbor kutyának...az már más kérdés,hogy vajon a kutyus mit érez miután megszokott egy helyet,embereket és most kezdődik minden elölről...nem vagy szívtelen,csak felelőtlen,hogy bevállaltad a kiskutyát miközben tudtad,hogy babátok is lesz.Bizony egy kutyának is kell a törődés!
Szerintem sem vagy szívtelen, ne legyen-e miatt lelkiismeret furdalásod. Beláttad, hogy nem tudsz a kutyussal foglalkozni, és jó helyet kerestél neki.
És ki tudja, lehet, "sztár" mentőkutya lesz belőle:-)
Azért már 5 hónapja is tudtad, hogy babád lesz, és kevés időd...
Viszont: a mentőkutyások tényleg foglalkoznak a kutyával, és ha mégsem tudják kiképezni, gondolom, felhívnak, hogy mész-e a kutyáért.
Nekem anno rendőrkutyának akarták elvinni a kutyumat, de nem adtam.
hú, ez nehéz döntés lehetett.
de azt hiszem, ha nem lesz időd vele foglalkozni, akkor az egyik legjobb megoldást választottad. (jobb, mint a menhely).
Nem vagy szívtelen, mert jó helyre kerül mindenképpen.
Biztos nagyon nehéz döntés volt. Nekem biztos nem sikerült volna meghozni.
Ott legalább foglalkoznak majd vele!
Már nálunk volt 5 hónapja. Úgyis volt h megmarad de júliusban született meg a kislányom és így nem volt időm a kutyusra. Tegnap vitték el és most nagyon hiányzik. Azt mondták most 2 hétig megfigyelik, elkezdenek vele dolgozni h miket tud és miket nem. Most nem tudom minek örüljek jobban ha visszakerül vagy ha okos vakvezető kutya lesz belőle.
Elajándékoztam a kutyám egy mentőkutyás egyesületnek. Szívtelen vagyok?
További ajánlott fórumok: