24 órás nyelőcső ph monitorizálás, tapasztalatok...Kibírható? (tudásbázis)
Azt az egy napot a kórházban kell eltöltened, ha letelik az idő kiveszik. Nekem a gyomor ph-ját mérték vele mert sokat fájt a gyomrom és refluxra gyanakodtak. De mégis negatív lett az eredmény, pedig ott is fájt a gyomrom. Meg volt határozva, mikor melyik gombot kell megnyomni, pl ha fáj a gyomrom, vagy ha savat érzek.
Volt ott egy pici baba is, ő volt a következő páciens. Nyugtatgattuk, hogy nem kell félni nem fájdalmas. Nem tudom hogy viselte, mert megkaptam a zárót és mehettem.
Hát, hogy milyen érzés, azt nem tudom, de biztosan sokat segít, ha lazítani megpróbálod megtanítani. És amikor megy le a szonda, finoman fújja ki az orrán a levegőt, gondoljon arra, hogy lazít, mert ez a módszer segít ellazítani az izmok görcsét.
Sok erőt nektek!
Mikor lesz a napja?
Szia,
kinek csinálják? Ha gyerek,akkor persze rosszabb. 4 hetes lányunknak volt ilyen, az bizony kétemberes volt, mert még pisilni sem tudtam volna kimenni mellőle, mert egy baba kikapja a szondát pillanatok alatt. Felnőttként biztosan jobban viseljük.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mi a legjobb és kibirható fogyókúra?
- A kínzó gyomorégésnek (végig a nyelőcső is), mi lehet az oka? Már bármit eszem, tökmindegy...
- Véletlen lenyeltem egy barackmagot, megakadhatott a nyelőcsőben?
- Gége-, nyelőcső-, légcsőrák
- Volt már valakinek olyan, hogy nyeléskor recseg, kattog a gége vagy a nyelőcső környéke?
- Tegnap lenyeltem egy halszálkát ami a nyelőcsövemben akadt nyelni tudok de szur, van ötlet mivel lehet eltávolitani? Kenyér nem segít .