2023 februári nyugdíjat és az emelést egyszerre utalják? (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a válaszokat, minden rendben. Tegnap kaptam egy 28000 ft-os utalványt azzal, hogy ez egy egyszeri kifizetés és slussz.
13-ra volt kiirva a nyugdijam.
Ma reggel felhivtam a Nygdijfolyósitót, ők utalták a februári és a 13-ik havit is, nem túl megnyugtató, de a postán keveredett el. Közel egy órai kutakodás után előkerült, nem megnyugtató, de így történt.
Én 10.-én pénteken kaptam a nyugdíjat. januárban már az emelt összeg érkezett. Februárban nincs emelés, és belátható időn belül ne is várjál. Csak a 13. havi nyugdíj van.
Különös hogy számtalan féle megközelítésből határozzák meg az infláció mértékét, de ilyen alacsonyat, 15%-ot sehol nem olvastam.
Óriási mázlim van hogy nem költekezek gyógyszertárban, mert ha kéne, nekem nem lenne pénzem az egészséges élelmiszerekre. Vehetném a sima lisztet és a zsíros-bőrös farhátat ha egyáltalán hozzájutnék.
Bocsánat, de milyen + emelést vársz?
Emelés januárban volt, most a januárban megemelt összeg 2x-e érkezik. Ez nem emelés.
A bankszámlára pénteken megérkezett ,nem egyösszegben ,hanem 2 külön sorban volt feltüntetve az átutalt ,januárban megemelt nyugdíj.
Valószínűnek tartom ,hogy aki postai utalványon kapja az is egy nyugtán ,de megjelölve ,hogy februári és 13 -dik havi nyugdíj.
A 2023 februárban kifizetésre kerülő nyugdijat + emelést postai uton egy vagy kettő postai utalványon fizetik ki, egyszerre vagy több alkalommal ? megkapta már valaki ?
( olyan választ, hogy keressek rá a neten, nem kérek, mert nincs érthetően leírva sehol , linket se küldjetek)