2019 májusi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Először is gratulálok Nektek! :) Gyertek a klubba, ott nagyobb élet van. Megtaláljátok itt a hoxán ugyanezen a néven.
Sziasztok! Én nem pontosan májusra, hanem június 2-re várom a harmadik gyermekünket, szeretnék hozzátok csatlakozni. A két gyerkőcömnél nagyon jó kis csapat kerekedett, jó lenne újból részese lenni egynek.
Még nem sikerült visszaolvasnom, de azon leszek ;) Köszönöm ha befogadtok :)
Sziasztok!
Én májusra 19-re várom a 2. babámat. 😁
Mindenkinek jó babavárást kívánok és jó egészséget! Még sosem jártam ilyen csoportban/klubban. Jó érzés, hogy itt mindenki hozzám hasonló örömteli helyzetben van 😀
Köszi!
:)
Sziasztok!
4+4 napos lehetek.(számításaim szerint)
5 pozitív teszt. Minden ok velünk. Tervezett baby volt, elsőre összejött, bár a nőgyógyász azt mondta, 20% az esélye. De lám, nálunk csoda történt!
Gyere a klubba, ott megy a pörgés! ;)
Én holnap megyek a 10. Heti ultrahangra. Izgulok is rendesen. :)
Sziasztok. En a heten teszteltem de mindketszer pozitiv lett es most 4+3 vagyok es mar van egy kisfiam es azt szeretnem megkerdezni van igy mas is?
A kisfiam le se akar szakadni rolam es tobbet akar mostanaban cicizni mintha erezne a kicsit es tobbet akarna velem lenni de lehet csak az idojaras sajna az is kozbeszolt a napi rutinunknak. Volt valakinek hasonlo?
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok. Májusra várható a baba. Kb 6 hetes vagyok, még nem volt semmilyen vizsgálatom.
Sziasztok! Csatlakoznék én is, kicsit vissza olvasgattam a történéseket... :)
Nekem kb. május 20. lesz a nagy nap a kalkulátorok szerint.
Majd október első napjaiban megyek orvoshoz, időpont szerzés remélem sikerül mihamarabbra.
Igazából már 3 napja tüneteim vannak, émelygés, illatokra érzékeny vagyok, és a gyomrom furcsa. Akkor tünt fel, hogy valami nem stimmel, amikor a reggel kv után rossz iz maradt a számban. Majd minden után amit ettem-ittam.
Na mondom itt valami van. :D
Nekünk már van egy lányunk, ő is májusi.
Volt sajnos több vetélésem az utóbbi években, igy most nagyon izgulok, hogy rendben menjen minden.
Szuper!
Nagyon orulok es gratulalok🤗🤗🤗
Szio
Felvettelek😘
Boldog babavárást minden itt lévő kismaminak! 😊
Ezt majdnem elfelejtettem! 😃
Szio!
Rendben😉
Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok? :)
~5+6 napos vagyok, van egy kis 3 mm-es mákszemem, aki kb. egésznap kifordítja a gyomrom tartalmát😁
A sokszor kevés az tényleg jó taktika egyébként. Én 1-1 TUC kekszet tudok lenyomni a torkomon ha minden kötél szakad... ha éhes vagyok a hányinger csak egyre rosszabb, ráadásul a gyomorsav.. 😨