2019 júniusi próbálkozók! :) (beszélgetős fórum)
Lányok! :)
Kinél mi a helyzet?
Hali!
Keresem azt a 2 lányt akinek 06.11.-én volt a leszívása a BMCben.
Ha olvassátok,jelentkezzetek kérlek.
Üdv, K
Sziasztok. Tanácsot véleményt szeretnék kérni. Röviden leírom a problémámat.
Az utolsó menstruaciom 04:01 én volt. A ciklusom 34 napos Két hét késés után doki... nem látott semmit csak 9mm es endometriumot.se ciszta semmi gond szerinte még barmi lehet Ha a következő is kimarad menjek -vissza.
Késői péteèresem van majdnem a ciklus legvégén... most mar 52 napja semmi a mellem -fáj és zavarnak a szagok ezen kívül semmi tünet nincs. Kb 9 napja a wc papiron rozsaszin maszat. Jovo héten ujra doki. 10 nappal ezelőtt teszt negatív,akkor még semmi tunet nem volt. Valaki járt már igy???? Tenyleg nem tudom mi van.
Sziasztok,
Mi is próbálkozunk, de én nem mertem ovu tesztet venni, mert nincs is meg rendesen. Mint már írtam szedem orvos javaslatára a Gynositol-t. Múlthét óra majd le szakadnak a petefészkeim, így rááktunk a próbálkozásra. Gondolom az Sem, egészséges, ha nagyon rá vagyok görcsölve?!
Szia
Köszönöm szépen :) A 24.ciklusnapon teszteltem pozitívat. Neked mikor kellene megjönnie?
Szurkolok nagyon hogy sikerüljön.
Sziasztok!!
Van már 2 fiam,és pár hónapja már próbálkozunk a kis tesóval. Sajnos eddig sikertelenül. Ebben a hónapban elvileg pont jókor voltunk együtt, mikor a legtermékenyebb voltam. 21.-én kellett volna megjönnie, azóta se jött meg. Ma reggel két kis barna folt volt a bugyimon, azóta se semmi, tiszta a tisztaságim. Csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Lehet korán csináltam? 2napja egyhe has szúrja és enyhe meg fog jönni érzésem van néha. Tegnap este óta a cicim is egyre jobban fáj. Meg örülök a bizonytalanságba. Már a gyerekek is úgy szeretnék a kis tesót, meg mi is. Szerintetek van rá esély, hogy most összejött?
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy eltűntem de sok minden közbejött így most jutottam el addig hogy írjak a fórumra. Nagyon fájt a derekam az utóbbi pár napban és a testvéremmel viccelődtünk hogy csinálok egy facelle vizeletsugaras tesztet, egyből kijött elég határozottan a második csík, kicsit halványabban mint a kontroll de teljesen kivehető és ott van. Nem hittem el, úgyhogy csináltam egy Clearblue digital-t mert volt itthon és + 1-2öt írt...
Jelenleg még feldolgozás alatt van a dolog, mivel jövőhét szombatra nem várom de úgy látszik sikerült. :) Mindenkinek szurkolok!!
Lylu003 a gyerekeknek és az állatoknak van érzékük ahhoz, hogy tudjanak dolgokat amiről nekünk lövetünk sincs :)
Apával mi ispróbálkozunk mióta abbahagytam a fog.gátlót /ez február 21.-én Volt/. Azóta nekem 2 Volt meg cakkumpúder. Most elkezdtem szedni a Gynositolt (2x1) és most mégjobban rajta vagyunk. A június ebből fog állni. Apa nem lesz nyugton hagyva :D
Örülök, hogy csatlakozhatok a fórumhoz. :)
Sziasztok!
Van már egy 4,5 éves fiam, most próbálkozunk kistesóval. Tudom hülyeség, meg minden terhesség más és lehet én is bebeszélem magamnak, h tuti összejött minden ellenére, de muszáj kiirnom magamból...
Szóval, az a helyzet, h kellő időben akcióztunk apával, menzesz előtt egy héttel már szurkált, feszült a hasam, de végül csak megjött, viszont jóval kisebb mértékben mint szokott. Hossza stimmel úgy ahogy, de korántsem volt meg a mennyiség. Emellett azóta is feszül a hasam, fáj a cicim és állandó émelygés és szédülés van. Ilyen előfordulhat? Mert Levivel volt beágyazódásos vérzésem és slussz. Leszámítva, h nem jött meg akkor nem volt semmi tünetem.
Bocsi, h ilyen bő lére eresztettem, de nem merek tesztelni sem, illetve a dokit se akarom a hülyeségemmel zaklatni 😅
Szia!
Van egy csoportunk "2020 februárra babát várók " csatlakozz,szívesen várunk 😊
Gratulálok! :) Mióta próbálkoztatok a második babócával?
Nekünk eddig ez az első úgymond próbálkozós hónapunk, 2 hónappal ezelőtt volt egy kémiai terhességem úgyhogy nagyon izgulok hogy sikerült-e vagy sem.