2017 elejére babát tervezők (beszélgetés)
Sziasztok!
Csatlakozhatnék én is a klubba? Mi a párommal tavaly június óta próbálkozunk, s szeretnék 2017 tavaszán már babázni....
Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy csatlakozom.
Sajnos volt egy veszítésem április elején, így már nem lesz 2016-os babám :(
Két napja ismét derékfájás, gyakori pisilés és mellduzzadás jelentkezik, jövő héten kellene megjöjjön.
Nem terveztük ilyen gyorsan a veszítés után, de a legboldogabb lennék ha jönne és maradna a baba!
Mindenkinek sok sikert a babaprojekthez! :)
Sziasztok!
Mi augusztus óta próbálkozunk a babával, akkor hagytam abban a gyógyszert.
Eddig eredménytelen a dolog.
Időközben kiderült, hogy az elmúlt hónapokban nem is volt peteérésem, mivel alulműködik a pajzsmirigyem, de már szedem rá a gyógyszert.
Elvileg a napokban megvolt az ovu, május 11-13 környékére nem várjuk jelenleg.
Nagyon vágyunk már kistesóra, a nagylegény 8 éves múlt, ő is szeretné már hogy babázzon.
Mivel eddig nem sikerült, így 2017. elejében van a következő reményünk.
Sziasztok!
Csatlakoznék én is.
Mi is júniusra tervezzük az első "éles lövészetet" és nagyon bízom benne, hogy ugyan olyan gyorsan összejön a baba, mint elsőre (1,5 éves a kislányunk). Lh-tesztet már használok 2 hónapja.
Sziasztok! Nekünk augusztusaban lesz az esküvőnk és utána vágunk bele a babaprojektbe! :-) Egy hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését!
Csatlakoznék én is a klubhoz!
Köszi! :-D
Sziasztok!
Férjemmel mi is jövőre tervezzük a babát, nekünk az első lenne. Úgy volt, hogy szedem még 2-3 hónapig a gyógyszert, és nyár végén belevágunk.
De pont most fejeztem be egy újabb levél fog.gátlót, és emberem felvetette, hogy akár végleg abba is hagyhatnám :) Szóval most várunk ca. 2 hónapot, aztán uccu neki.
Köszönöm, aranyos vagy, de én 1 hónap múlva szülök és nem tervezek babát 2017-re, de valszeg 2027-re sem. :DDD
Jó egészséget nektek!!
A Nagy már szeretne egy Öcsit... De igazából most más dolgok sokkal jobban lekötik...:) A Kicsi meg még nem nyilatkozik :D
Ők egyébként nagyon jól kijönnek. Ami nagyban köszönhető a Fiam áldott szép lelkének... Imádja a Hugit :D
Koszonom. Szerintem az atlaghoz kepest jobban kezelem ezt az egesz helyzetet,igy talan nem olyan borzalmas a helyzet, mint ahogy az kivulrol gondolhato. Amugy leirtam a szulestortenetem de még nem fogadta el a hoxa pedig mar vagy 1,5 hete bekuldtem.
Nagyobbak varjak a kistesot? :) Foleg a 6 eves batyo? 6 eves es 1 eves jol kijonnek?
ooo, nagyon sajánlom...
Nekem a Nagyfiam most lesz 6 éves, novemberben volt 1 a Kicsilány...