2013 decemberi babák (beszélgetés)
Gratulálok mindenkinek.
Nekem is decemberbe született volna meg a babócám,de úgy döntött hogy inkább kis angyal lesz.
Vigyázzatok magatokra meg a pocaklakóra
Sziasztok!
Most már csak nem csak olvasok, hanem nekem is vannak tapasztalataim a tehességgel.Végre megérkezett hozzánk a várva várt boldogság:)December 13-23-ig várható a szülés időpontja,De az orvos azt mondta, hogy december 15-e.A 4d ultrahangon mondták, hogy 13-23között,egy héttel el vagyok maradva a menszeszhez képest.De minden rendben van velünk szépen fejlődik.A munkát is befejeztetem,kereskedelemben dolgoztam.Nagyon boldogok vagyunk!Sok sikert mindenkinek!puszika
Sziasztok!
Nekünk a Télapó hozza 5. lurkónkat, azaz dec. 6-ra vagyok kiírva. Eddig 4 gyönyörű lánykánk van, a párom nagyon kisfiút vár, nekem mindegy, de egyenlőre még nem tudjuk ki lesz Ő. Ti jól vagytok, bírjátok a meleget?
Sziasztok!
Jelenleg a 18. hetet taposom, a védőnő dec.31-re írt ki, az én számításom szerint pedig dec.29-én leszek 40 hetes.
Sziasztok!
Még decemberre babát várók fórumát nem találtam, így megnyitottam. Jó lenne végig tapasztalatot cserélni másokkal, hogyan élik meg a terhesség heteit.
Nálunk, ha minden jól megy December 22-én fog megérkezni a trónörökös.