2011.Június végére-július elejére nagyon nem várjuk a mensit! (beszélgetés)
Hát ez klassz! :O)
Gratulálok és mindent bele! :)
6.-án volta HSG vizsgálaton.Ami nekem szörnyű volt.de megérte mert kiderült, hogy mindkét felében van/volt elzáródás de a bal felét sikerült feloldani.az orvos szerint most júliusba már teherbe is kéne esnem.(reméljük).
erre másnap mondja a sógornőm hogy 2 évig nem esett teherbe és amikor elment erre a vizsgálatra első hónapba terhes lett.szóval itt mejelenő kismamák/és leendő kismamák járjatok utána.
Sziasztok.
Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
Indítottam egy ilyen forumot az jobban pörög aki gondolja csatlakozzon hozzánk :-)
Szia!
Persze,hogy csatlakozhatsz!!
Nagyon szurkolok Nektek!!! Hajrá!!:D
Sziasztok!
Sajna én sem nagyon tudok jönni mostanság :( Kislányom lefoglal rendesen:)
Mi szerintem megint lecsúsztunk a peteérésröl :( Vagy talán még ma vagy holnap.Volt egy kicsi folyásom és vettem 1db-os jó erös kúpot,és igy nem mertem bele vágni :( Tiszta ideg vagyok,mindig közbe jön valami!
Ti hogy vagytok?
csjok bocsi hogy eltüntem :-((
viktorka lefoglal :-((
4.én jött meg missed ab után másodszorra ugyhogy ha elmúlik szerintem holnap vagy holnapután belelendülünk újra :-))))))))
Köszönöm!!!
De remélem ez a hónap itt a fórumon mindenkinek kedvez!!! :)
Nekem van... de csak "porosodik" a szekrényben:))
Most volt Pé-m a napokban.. érezhetően.. a PG53 meg nem mutatott semmit.. bár már a kislányom tervezésekor is csak mérgelődtem vele... meg idegesítettem magam...
Ugyhogy inkább most nem használom.. de van akinek bejön.
Szia!
Sok szerencsét! Remélem ez a hónap kedvezett neked! :)
Sziasztok!
Csatlakozhatok? Én június 13.-ra nem várom,már kb január közepe-vége,február eleje óta próbálkozunk,de sajnos eddig sikertelenül..
Istenem de cuki pofa lehet. :)
Egyébként akartam már kérdezni, hogy a nemvárt előtt volt valami tüneted mikor terhes lettél? (mellfeszülés, derék- vagy hasfájás, akármi). Vagy tünetmentes voltál és ha volt is vmi, akkor csak később lett?
Jajah, kicsit leült a fórum. Nekem 3napon beül kellene megjönnie.
Jó, h így fogod fel a baba projektet. Azt gondolom, h mindannyiunknak könnyebb volna így...
Babyboy! Sok sikert a hsg-hez! :) Remélem írsz nekünk, h mi újság! :)
sziasztok!
Jó rég nem voltam, kinél mi újság? Nekem megjött tegnap, de nem bánom, nem hajt a tatár. :-D
hétfőn 11.30-ra megyek Hsg re
de ma kiderült hogy Hpv vírusom van
de hogyan?nem értem egyszer már volt me megszűnt és most megint
Szioka!
Miért kell megmüteni a párodat?? Mit mondott a doki?
Lányok!
Sajnos nekem meg fog jönni,van már elöjele :( Nagyon szomorú vagyok!:(((
Mennyit kell naponta beszedni a bogyóból?
Biztosan nem lesz semmi baj a párod katonáival! De megnyugtatás képen tényleg jobb hogyha megnézetitek.
Amikor mi terveztük a kis manókámat akkor a párommal szedettem C-vitamint,Cinket,és csalán teát ivott minden reggel.És most olvastam,hogy a férfiaknak is kell szedni Folsavat mert egészséges gyorsabb katonáik lesznek.Édes mindig hallgat rám :D
Köszönöm a drukkot,rám fér!:)
Én használtam 2-szer ovu tesztet de egyszer sem jelzett semmit,szerintem akkor nem is volt peteérésem,vagy nem volt jó a teszt,nem tudom.De én érzem,hogy mikor van peteérésem.Nagyon sokat segitenek ezek az ovulációs kalkulátorok a neten.Nekem azt mondta egyszer egy doki,hogy nem kell minden nap együtt lenni a párommal,elég 2 naponta.Nálunk anno ez bevált.
Régen höméröztem is de az sem vállt be.
Neked mennyi idös a kis manókád?
Mindenképp megírom, lett-e eredménye a homeós golyónak, meg most minden reggel hőmérőzök is, hogy jobban megtudjam a peteérés időpontját. használtatok már valaha ovulációs tesztet?
Drukkolok neked!!!
Üdv közöttünk!:)
Nagyon kiváncsi vagyok ette a homeopátiás bogyóra,majd ird meg rendbe szedte-e a mensit.
Én sem vagyok a gyógyszer híve!
Én onnan tudom,hogy van peteérésem,hogy elkezd szurkálni ott lent a petefészkemnél,vagy jobban kivánom az együttlétet a párommal :D
De szerintem most lecsusztunk róla :((
Sziasztok!!!
Csatlakozhatok? Én májusra nem vártam a mensit, de sajna megjött, most vagyok túl rajta. Az a gond, hogy elég hosszú a ciklusom. Csütörtökön megy a párom dokihoz, megnézetjük, minden rendben van-e. Több, mint egy éve próbálkozunk a kistesóval eddig eredménytelenül. Én méhpempőt eszek, és most megvettem a follicullinum 5ch-t.Remélem rendbeteszi a mensimet valamelyik, ha nem, akkor megyek dokihoz, bár nem nagyon szeretnék gyógyszert szedni. Ki honnan tudja, mikor van peteérése? Mert nekem sajna a PG53 nem vált be.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm,hogy szoritasz nekem:)
Jövöhéten vasárnap kiderül.Nagyon szeretnék + tesztet!!!
Csajok merre vagytok? Miujság Veletek?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék július elejére 18 kilót fogyni?
- 2017 elejére babát tervezők
- Akik december elejére nem várják:)
- 2012. év elejére kiírt kismamák Érd, Százhalombatta környékéről
- Facebook chaten hogy lehet egy egyéves levelezés elejére rámenni?
- Hogyan tudnám lementeni facebookon az üzeneteket? Nem lehet valahogy az elejére ugrani a beszélgetésnek?