Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
2011 tavaszán jöhet a gólya :) (beszélgetés)
Tényleg benne vagyok ezért tudtam már most beleírni::)
Niki benn vagy a titkosomban nem?
Hú hogy telik az idő:))nemrég még a pozi tesztről beszéltünk most meg:)))
És jól vagy tünet semmi?:))Pocak nő már?
Szia Niki,minden ok köszi,azaz remélem.Hnap megyek dokihoz. 9hetes vok:-)
Wikyke mi van veled??El vagy tűnve:((Hogy vagy tünet?
Ha képet kapsz majd tett azért tedd fel:)
tudom. Majd jövö heten doki:-)
Ismerős érzés én is voltam így nekem rosszabb volt ha ettem 10 perc múlva újra égett a gyomrom és korgott negyed óránként ennem kellett valamit mert különben nagyon durván émelyegtem:((ja és szédültem fájt a fejem csak a zsömlét felvgottal tudtam megenni fél zsömlét egy szelet felvágottal fél óráig ettem jajjj:(
telik az idő nekem ekkora volt szívhang is már:)
6:-)!
Tünetek? Cicifajas,faradtsag,és az utóbbi pár napban nagyon sokszor jött rám ez az "éhes vagyooook",és kaja utan meg nem esett jol érzés
Én is megvagyok tanulogatok jövöhéten vizsga lesz:(és tünetekkel, hogy ász?Hány hetes is vagy?
Köszi most jól!!Megittam a pohár tejemet:-)
Te?
szerinted ez is a terhesség jele, hogy nem bírok enni, mindig úgy érzem, hogy tele vagyok?
nanáhogy vannak hormonvaltozasok. Es ez még csak fokozodik,en Annaval olyan siros voltam,h kb. a mosoporreklamon is sirtam..
igeeen
egyébként most jutott eszembe, hogy olvastam: a hormonváltozás hatására hangulatváltozások is lehetnek. Hát nálam most akkor ez van? A depi. Pedig optimista vagyok ám! :)
Na majd holnapra kialszom...
na elhuzok,pihizni emg bambulni.jo ejt Nektek!
elhiszem,de minden ok,nyugiii. Cicik fajnak,faradt vagy, fejlödik a kis élet benned:-))!Vigyázol,mindent megteszel es minden ok is lesz!!!
köszönöm, hogy velem vagy,
az előbb pár csepp könnyem is kijött...úgy utálom a bizonytalanságot
figyi Móni,holnaphoz egy hetére megnyugodhatsz.Megigérem!!!
énnekem meg már "csak" 6nap..
ne aggodjal.En is akartam irni amugy ezt,de delutanra most lett hanyingerem.Ez valtozik.Mindenesetre moni jövö heten mar okosabbak leszunk
wixyke kezdek aggódni, mert nincs hányingerem, viszont fáradékony vagyok...
ők nem hazudnak, megmondják a frankót :)
érdekesek a gyerekek.Olyan radarjaik vannak:-))
További ajánlott fórumok: