2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Sajnos 20hetesen elvetéltem március 25.én:(
Felrakták a spirált rá a hatodik napra.
április 24.e óta élek házas életet újra.A spirál 24.én este leesett. Vetélés után a menszesz nem jött meg 6 hétre sem. A tesztem viszont pozitív.
Szerintetek kitudom hordani a babát?
Van egy másik fórum, Júliusi babák fóruma, az pörög ezerrel, ha van kedvetek gyertek át. :)
Szia.34.hetes vagyok...és már alig bíírom:)))
Sziasztok!
Tegnap voltam a dokinál, minden rendben van. legközelebb majd 30 hetesen kell mennem. Remélme mindenki jól van.
Szép napot
Sziasztok!
Most vagyok 30+3,nagyon telik az idő és tényleg nemsokára találkozhatunk a picurral!
Már nagyon várjuk!
Szoktam felnézni ide de nemigen megy a fórum...
Mindenkinek szép napokat:)
Sziasztok.Mi a 25.hetet tapossuk :))
Már lassan megérkezik a kicsi fiam :) Olyan jó belegondolni :)) Remélem veletek minden rendben,én mostanába nem tudok netezni sajnos tönkrement a netünk.Majd azért ha tudok felnézek.
Szia. Mi jól, mi vasárnap leszünk 30 hetesek.
Kicsit aggódom Milán miatt, iszonyat féltékeny mostanában, nem érhetek hozzá másik gyerekhez... mi lesz ha itt lesz Luca? 21 hónap lesz csak a korkülönbség
Sziasztok!
Mizu? Hogy vagytok? Én jól. 27 hetet kezdjük, nagyon mocorog a picur.
Ahaaaa! :) Köszi az ötletet! :)Lehet,h.megfogadom,esztétikusabb egy kicsit mint a sima bikini :)
A natgeón "Élet az anyaméhben"-filmek lesznek ma éjfélig!:)
Köszi, szerintem is jól sikerültek! :-)
Jó képek! :)))) Annyira imádnivalóak! :))
De nincs komoly baj ugye? :(
Sziasztok. :)
Zsebyzsú: hány hetes terhes vagy? :)
fürdőruci, de olyan hogy az alsó része sima bugyi, mint más bikinié, a felső pedig olyan mint egy top, pántos, de leér a bugyiig és takarja a pocit, kicsit lengébb anyagú, ezért nem tapad úgy rád mint az egyrészes, én nagyon szeretem
Hát igen, én is így vagyok vele.... nem túl szép látvány ekkora hassal pancsizni :)
Hú, a dinnyét én is várom :)
Micsoda az a tankini?? :)
En tenger kozelben elek,es a kozeleben is leszek nyaron,nem pedig benne.Nem csak a fertozesek miatt hanem mert ugy nezek ki mint egy oroszlanfoka aki most nyelt le egy 4kg-os gorog dinnyet es nem hiszem hogy nagyon mutogatni akarom magam bikiniben...de a dinnyere visszaterve en is varom mar,itt nagyon finom edes es nemreg olvastam hogy szoptataskor jo dinnyet enni...
Nem is...még régen se mentem. Tenger párti vagyok..csak sajna itt nincs :-)
természetes vizekbe menjetek inkább, ne strandra
vegyél tankinit, nekem is van, mikor Milut vártam azt hordtam, most is tök jó lesz nyárra :)
Hát..ilyen össznépi fürdőkádba tuti nem megyek!! Inkább keresek olyan helyet ahol lehet napozni..csak módjával..és ott leszek. A víz csak arra kell, hogy hűtsem magam arra meg jó egy zuhany is. Tengert bátran ajánlom, mi is oda mennénk de majd látom, hogy bírom az utazásokat és hogy lesz-e rá pénz.A dinnyét már várom..igaz azt mondta egy ism.,hogy ő akkor hízott 5 kg..a dinnyétől..mert vizesedett. Majd látjuk.
Jaaa, akkor te nem soká babázhatsz :D
De messze van még nekem az augusztus.....
Én is imádom a meleget, normál esetben, főleg a strandon. Tényleg....., ti menni fogtok strandra? Én imádom a vizet (igazi Halak vagyok),de most kicsit félek ettől a strandos dologtól, nem kéne egy fertőzés megkapni... Meg elképzelem magam fürdőruhában mint egy nagy pingvin :D ajaj....
Szia.Nekem lerövidült a méh nyakam,azaz 1100.-vagyok,a külső száj nyitva...:( én is remélem maradnak még :)
Én már alig várom..imádom a meleget..nem tudom most hogy lesz de majd valahogy lehűtjük magunkat. De lesz sok gyümölcs és zöldség amitől nem hízunk éa picúr meg egészséges lesz és ami a legfontosabb, hogy akkor már tényleg kevés idő és láthatom..és megfoghatom az én kicsi lányomat.
További ajánlott fórumok: