2010 októberben születendő csodák (beszélgetés)
Sziasztok!
13. hetes kismama vagyok. 9 hetesen 13mm-esek voltunk.
Hasamon egyáltalán nem látszik a terhesség, de rosszullétem rengeteg. Olyan is van egész nap hányok.
Aggódom nehogy ne fejlődjön jól a babám.
Van még vk igy?
Sziaztok!
Úgy látszik sosem egyszerre vagyunk itt. Igen Lyana, eltűntél :) Bár gondolom mindenki kihasználta a szép hétvégét!
Én ma voltam először dolgozni... Hár duuuurva volt. Eleve 6-kor kelni... Mondanom sem kell, akkor szoktam megfordulni, 10-kor meg kelni. 5 óra, egy lyukas, 1000 kérdés kollégáktól és gyerekektől, minden kolléga saját terhességének elmesélése, még hangversenyre is kellett volna menni fél 3-ra, de nem bírtam. Fél egytől fél négyig szundi... Most keltem nemrég... Igazából rájöttem, hoyg meg lehet szokni a semmittevést... Itthon... Ja, a 12. hétig semmi bajom nem volt, a 13. héttől kétnaponta hányok, ma is indultam a 2- órámra, de közbeiktattam a wc-t. Rossz volt. Most jött Anyukám, de majd jövök. Puszi
Szia Vilka!
Hát a hányingerrel én is úgy vagyok mint te!!!!
De ha eszem egy kicsit utána valamennyivel jobb.
Én csütörtökön megyek uh-ra. Kíváncsi vagyok mekkora lesz:-)
sziasztok!
Én szombaton töltöttem a 11.hetet, és csak 29-én kell mennem uh-ra. A hasam akkora, hogy sokan azt mondják ikrek lesznek. nekem 7 hetes 2 napos korában volt 11mm.
Hányingerem hálistennek csak a 7. és 8. hét között volt, de az nagyon rossz volt.
igaz hogy csak egyszer hánytam, de szerintem a hányingar rosszabb.
Ti hogy vagytok ezzel.
Pocim már nekem is van. 4,2 cm volt a crl. pont betöltött 11 hét, tehát 2 nappal fiatalabb mint eredetileg számoltuk. Az a 2 nap pont elég volt, hogy azt mondják, nőljön még egy kicsit.De integetett:))
Engem hetekig kínzott a hányás dúrván, de most (lekopogom) 3 napja jól vagyok.
Szia berhukri!!
Túl kicsi volt még?? MIért mekkora volt??
Nekem ma nagyon hányingerem van:-(((
Csütörtökön megyek uh-ra. Ma töltöttem a 11. hetet!!!!!!!!!!!!!!!!
Poci ügyileg hogy állsz??? Nekem már elég komoly pocakom van..
Szia!
Hát tényleg eltűntél! Tegnap voltam 12 hetesen, minden rendben van, de vissza kell mennem jövő héten, mert 2 nappal fiatalabbak vagyunk, és túl kicsi volt még.
Reni én mindig néztem, hogy van e valaki.
Jó reggelt!
Bocsi de el voltam tűnve:-(
Hogy vagytok kismamák??
én 12-3 voltam tegnap állítólag, szerintem 5 nappal kevesebb, de azt írták a papírra, hogy a terhesség kornak megfelelő. A dokik tudják mit akarnak, tuti nem baj, hogy akkor mész, gondolom Rátok még jobban odafigyelnek :).
Mit értesz az alatt, hogy tudományosan magyarázta a pocid?
mi jól vagyunk, déltől fél hatig pihi volt, most meg pörgök :)
Kaptam 3 képet is, imádom, minden látszik rajtunk. :)
Jól vagyunk!!!
Hát nekem a kaáliban elszámolták a hetet és a dokim a szerint rendezte a 12. heti uh-t. viszont az ő uh-ja szerint akkor már 13 hetes leszek. de azt mondja nem probléma.
hát nekem már komoly pocim van. de a doki bácsi ezt tudományosan megmagyarázta.
már nézegetem a babaholmikat én is.
És hogy érzed magad? kaptál uh képet?
Szia Lyana! Nemsokára Ti ismentek a 12 hetesre! Hogy vagytok? Nekem is tegnap egész este "rajta tartotta a kezét" a hasamon. :)
Elkezdtem az előbb összepakolni azokat a ruháimat, amik kb. 2 évig nem jönnek majd rám. Felviszem a tetőtérbe, ne itt lent foglalja a helyet.
Amúgy érdees, múlt héten nagyobb pocim volt, sokkal. Szerintem nagyon fel voltam eddig a hétig puffadva, de most már nem. Most már csak ott lent dudorodik Valami egy kicsit. :)
Hát nekem eddig 3 ultrahangom volt és mind a három uh-n benn volt a férjem. Hatalmas élmény volt mindkettőnknek az uh monitoron figyelni a dobogó szívű kisbabánkat!
apának valahogy így valósabb. Meg most hogy már szépen gömbölyödöm egyre többet ad puszit a hasamra vagy símogatja meg.
Tegnap este hozzámbújt a Férjem és azt mondta, hogy el sem tudom képzelni milyen nagy hatással volt rá az uh. Eddig is jött velem, meg néztünk képeket a neten, tudtuk mire számítsunk, mit fogunk látni, de azt mondta, hogy ott élőben nagyon nagy élmény volt neki látni, hogy az a mi Babánk, aki mozgolódik. Azt mondta, és láttam is rajta, hogy egész nap a hatása alatt állt. :)
Tegnap nekem hasi volt először, aztán hüvelyi, mert jobb a felbontás, pedig előtte a Doki a hasi alapján már minden adatot lediktált. Hüvelyi előtt kiküldtek pisilni, és nem is volt kérdés marad-e a férjem. :) Engem nem zavart, és örülök, és fontos, hogy részese volt. :)