2010 nyarára legyünk bombázók! (vagy legalább pár kilóval könnyebbek) (beszélgetős fórum)
Gondolom, mára már mindenki bombázó. :-D
Én is az vagyok! Nehéz bombázó! :-D
Sziasztok!!
Na hát jól eltűntünk...
Ugye azért, mert már mindenki láthatatlanra fogyta magát??
Én még nem. :-(
Szia!
Én is kitartóbb vagyok az"emberi"kajákkal,de most kicsit meg kell gyorsítanom a fogyásom...:SUtána szépen visszaállok az Updatere...
Az elmúlt pár napban a tornára is rá tudtam magam venni...:)
Szép napot!
Köszi!:D
Ez még semmi nem volt!Ugyanis a mai napom folyadéknapnak"sikeredett"...nem így terveztem,de már délután kettő volt,mire"észbe"kaptam,h.ma még nem ettem...Úgyh.úgy döntöttem ma már nem is eszek,és a turmixom sem iszom meg...:)
Sziasztok!
Én tegnapelőtt kicsit"megbotlottam"...Este is ettem a turmix helyett...De tegnap kompenzáltam,és csak turmixot ittam...Azt is csak kettőt...A vacsi kimaradt...Talán sikerült ezzel"helyre tennem a"bűnöm"...:)
Szép napot!
ja akkor jó!:))csak ügyesen ügyesen!:)
én köszike,haladok,ma mondta egy ismerősöm aki rég látott,hogy lefogytam:))szóval ez feldobott...igyekszem:)
és te?hogy haladsz?
Annyira akarunk, hogy nincs időnk gépelni. ;-)
Hogy állsz?
sziasztok lányok!
na mi van,senki sem akar bombanő lenni nyárra??:)
merre vagytok?
remélem mindenki jól halad!
szép napot mindenkinek!:)
ertem:-s
felek ha abbahagyom az antibebi szedeset rosszul leszek megint...elotte mindig olyan rosszul voltam, ugy fajt a hasam, hogy csak na...
Alakul. Most női bajaim vannak. Régen nem volt, így kicsit nehezen viselem. Meg kicsit meg is fáztam. De azért haladok.
Tornából felmentve. :-)
Szia! En koszi jol vagyok. Tegnap voltam szaladni es zumbaztam is. Kajara is figyelek nagyon, kisebb nagyobb sikerrel. Jon a salataszezon es konyebb lesz:)
Neked, hogy megy?
Jó reggelt!
Mi a helyzet?
Már senki nem akar csini lenni? ;-)
Vagy annyira csinosodik, hogy nem ér rá írni? :-)
bocsi csajok, a naplomban irok valamennyit, de annyi a munka, hogy nincs idom netezni:(
legalabb enni sincs idom. Ma is tobbet ultem 1 oraval es akkor itthon torna, fozes, takaritas es masra nem is jut ido...
Köszi. :-)
Jó tornázást!
sziasztok!!
gratula a fogyáshoz bombocos!!:))nagyon cuki neved van:))))!!!
én voltam futtni...huu de jól esett,nemsokára megyke enni valami fincsi ebédet...és lehet,hogy ma hasizmozok is...mert tegnap este csak félig csináltam meg a popsi mellett(Rubint Réka)
Mindenkinek szépséges napot,gyönyörűűű május 1.jét!!:))
Sziasztok!
Gratulálok a fogyásodhoz!Csak így tovább!:)
Szép napot mindenkinek!És ellenállni a máj.1-ei finomságoknak...;):D
Sziasztok!
Szépen mennek lefelé rólam a kilók. Ez köszönhető a szoptatós hormonok ürülésének. Okos kis szervezetem elkezdte lebontani a zsírraktárait. :-) Nomeg az sem elhanyagolható, hogy odafigyelek a táplálkozásomra.
További ajánlott fórumok:
- Pécsi edzőpartnert keresek!! Ketten talán könnyebben neki állunk mozogni :)
- Bírom a hülyéket. Könnyebben azonosulok velük, mint az...
- Másoknak mintha könnyebben menne a fogyás
- A 4-es METRÓ átadásával könnyebbé válik az utazásod?
- Segítsetek! A túlsúlyos emberek ha elkezdik a diétát, tényleg könnyebben fogynak?
- 2 évesek déli altatását hogyan lehet könnyebbé tenni?