2010 márciusra/áprilisra várt pocaklakók (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Hát a kívánságlista valóban elég találó. Én is hasonlókról fantáziáltam a végén. :) Ma 5 hetes a csajszim. Visszagondolva nem volt olyan rossz pocakosnak lenni, de még annál is jobb, hogy már köztünk van a hercegnőnk. :)
igen, nagyon jo vegre a regi önmagam lenni - ha nem is teljesen :)
en marcius 24-en delutan 3 ora 36 perckor szabadultam meg edes kis 3870 grammos es 53 centis terhemtöl :)
háát igen...
mintha az én kívánság listámat látnám :).
De lassan minden "rendeződik".Holnapra vagyok kiírva,(igaz,volt már márc. 26.,ápr. 5. is),de
legkésőbb hétfőn kezemben foghatom a baby-t :)))!
Nem húzhatja tovább...most azt mondom egy kicsit elég volt,de életem legszebb 10 hónapja is egyben.
Gratulálok a kint lévő babáknak!
És sok energiát az első 6-8héthez, a regenerálódáshoz, aztán még többet a folytatáshoz :)
Jelentem , én is ilyen voltam:)
Elegem volt, legfőképpen magamból:)
És vagyunk még nagyon sokan a tavaly áprilisiaktól,akiknek ilyen idős terhesen már minden baja volt. Sőt olyan kívánságaink is, hogy most hogy elővettük az akkor közös kívánság listánkat sírva nevettünk magunkon:)
Ugye pl:
az enyém:újra látni a lábam közét:)))
Többieké: hason feküdni, egyedül kényelmesen fürdeni, kifulladás nélkül cipőt húzni, úgy elmosogatni,h. ne legyen tiszta víz a póló alja, illetve ez a főzésnél,h. ne legyen teli az étlappal, ne csak a férjek papucsát használni, inni valami piát végre.....stb.stb...
Magil!
Gratulálok és jó egészséget kívánok.
hat sajnalom hogy ez a forum nem nagyon jött be.
Azert van valaki akinek mar kivül van a babaja? :)
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék tőletek, hogy hallottatok-e arról, hogy ez év januártól, már nem kell 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat? Én tegnap voltam az anyakönyvvezetőnél és azt mondta, hogy elég a régi és a baba születési területén az illetékes anyakönyvező, majd lekéri a központi rendszerből a friss házasságit. Sajnos a neten sehol nem találtam erre vonatkozó információt. Ti hallottatok erről?
en az vagyok. Mondjuk nekem közrejatszik hogy van melle egy 20 honapos nagyon elven fiam a ki nagyon lefaraszt. Melle dolgozok meg /igaz hogy mar csak ezen a heten aztan vege/ es a többi mar csak hab a tortan. (fözes, mosas, takaritas, stb es nulla segitseg) Szoval egyre nehezebben viselem mind a terhesseget, mind a környezetem. mindenre robbani tudnek de igyekszem uralkodni magamon. muszaj :)
Viszont elsö gyereknel nem volt ilyen. Ugyan az volt a szitu mint most, csak egy gyerekkel kevesebb ami valljuk be, sokat szamit. :))
34 hetes terhes vagyok.
Más is ilyen ingerlékeny, letört és fáradt (volt) ennyi idős terhesen?
Ugy erzem magam mint akin atment egy uthenger. Nincs semmihez sem kedvem, faj a gyomrom, alig eszem, mert nem vagyok ehes. Allando hanyingerrel kuzod (emelygek) es nagyon ingerult vagyok, vizesedek.
Azt hiszem elkezdodtek a joslofajasaim is. Faj a csipom, a szemeremcsontom, a baba allandoan rugkapal...nem tudom hogy bent marad a megadott idejig vagy elobb jon...elso babas vagyok. De, hogy oszinte legyek teljesen ki vagyok.
Kerlek osszatok meg velem a tapasztalatotokat... Remelem nem csak en viselem ilyen nagyon rosszul.
Koszonom szepen a segitseget.
sziasztok,
nalunk is esete van föleg meccs. De ez normalis, hiszen akkor vagyunk mi is nyugiban, ekkor tudunk a leginkabb figyelni ra, persze hogy ilyenkor erezzük a leginkabb. Majd lesz egy jobb is :D
en ma voltam uh-n es közölte a dokim hogy most meg 90% hogy kislany...meg jo hogy mar vettem egy csomo fiuruhat :D Legközelebb december közepen megyek 3D-s felvetelre, addig meg izgulunk hogy csak megis összejön az egy fiu egy lany tema :)
Sziasztok!
Gratulálok a kislányhoz. Szép nevet választottatok.
Én hétfőn voltam genetikai UH-n, de nem akarta megmutatni nekünk a kis titokzatos, mit rejteget. A doki szerint inkább lány, mint fiú, de ez így elég tág fogalom. :)
4D-re mi is a 26. hét körül szeretnénk menni.
A mocorgást még sajnos nem érzem. Múlt héten pár napig mintha éreztem volna, de bizonytalan vagyok. Azóta meg semmi. Azt hiszem hasonló helyzetben vagyok, mint Dóra az első babájával. Már nagyon várom, hogy érezzem. Nekem is első falon tapadt meg a lepény, meg van mellé egy kis túlsúlyom is, szóval még várhatok.
En Timoval 17 hetesen ereztem valamit, aztan majd 1 honapig semmit. Tisztara kesz voltam hogy mar mindenki magyarazza a mozgast, en meg semmit nem erzek. most mas. Dehat ugye tudom hogy mit kell mar erezni. Ikreknel is tuti mas, hiszen kettö birkozik egyszerre :)
Szerinem a Lia szep nev, es aranyos is egy lanynak. Nem tul kirivo, nem extrem, es ha amugy is hosszu a vezeteknevetek akkor tökeletes.
En majd egy honap mulva megyek a következö ultrahangra, es babamozit, többimenzios felvetellel meg majd csak a 26-28. het körül akarok csinalni. Ilyenkor a legidealisabb. Ahhoz meg csoda kene hogy lannya valtozzon addig...szeritnem :)
Sziasztok!
Na, nekem még nem durrognak a bubik, csak érzem, hogy történik ott valami, azt mondjuk meg tudom mondani, hogy mikor van fent a baba, és mikor alszik, de még csak ennyi. Mondjuk nekem elöl tapad a lepény, azt mondják, akkor később lehet érezni.
Voltunk a 4D-n, nagyon jó volt, szopta az ujját a babónk és törökülésben ült, még mosolygott is ránk :) És azt mondták, 99%, hogy lány, nem nagyon akarta megmutatni magát, keresztbe tette a lábait meg odalógatta a köldökzsinórt, de volt egy pillanat, amikor látszott, hogy nem látszik semmi :) Örülök, én végig lányt éreztem :) Liának fogjuk hívni, mert hosszú a vezetéknevünk.
Nekem is durrognak a bubik a pocakomban:))))
Nálunk a fiúk konkrétan megmutatták magukat,és azt mondta a doki,hogy nem tudja mik lesznek,de biztos,hogy nem lányok:)))))
Aztán mondta,hogy 100%-ra látja,hogy fiúk lesznek:)))
De tőlem bármik lehetnek,csak egészségesek legyenek:))