2010. márciusában szültek a Jahn Ferenc Kórházban (beszélgetős fórum)
Kijött már a foga?
Mi még nem kaptuk meg a szurit, majd hónap végén. A két hósat is csúsztattuk.
Szia
Bocsi, közben nagylányom beteg lett, utána a picuri fogzási kényszerrel küzdött, így csak éjjel voltam magamnál igazán.:-)
Betöltötték a babyk a 3 hónapot.
Megkaptuk a szurit, így most nyügi és ezzel szenvedünk. Képzeld 5000 gramm pontosan:-)
601 cm kicsit sok nem? :)
Mi ma megyünk orvoshoz, mert hétfő óta homobogyót szedünk és látni akarja.
Nem semmi.
Zsófinak én is mindig nézem a száját, mert úgy folyik a nyála mintha a foga jönne. De hát elég korai még.
A vigantolból mi csak egy cseppet eszünk, de nem tudom mennyi marad benne, mert állandóan mindent visszabukik.
Hűha, az nem semmi.
Nekem 9 éves a nagylányom:-)
Végre valaki akinél nagy a korkülönbség a tesók között:-)Gondolom örül a tesónak, dajkálja Ő is ezerrel?Én nem is tudom sokszor hogyan vakarjam le Domit az Öccséről:-)De így jó, legalább nem féltékeny.
Van már egy 17 éves fiam.
Én nem orvosnál szültem, csak fogadott szülésznőm volt, de meg voltunk vele nagyon elégedve.
Bizony 200 grammal!És már 4,5 kilósak vagyunk! 5 nappal érkezett korábban a kiírt időpontnál. Gondolom nálatok is a márciusi havazás hozta meg előbb az eredményt.
Mi a XVI. kerületben lakunk.
Na akkor leelőztetek minket.
Bazsi 2600 gr és 48 cm, de még lett volna 3 hetünk.:-)
Pestiek vagytok? Mi lörincen lakunk.
További ajánlott fórumok:
- Akik az István kórházban szültek vagy fognak szülni!
- Akik a Flór Ferenc Kórházban szültek, segítsetek légyszi!
- Akik a János kórházban szültek, szeretném megtudni, ki melyik szülésznőnél szült? Keresek egy szülésznőt, csak nem jut az eszembe a neve.
- Véleményeket szeretnék olyan anyáktól, akik a Flór Ferenc kórházban szültek ügyeletesnél, hogy mik a tapasztalatok!?
- Akik a gyöngyösi kórházban szültek, vagy fognak szülni!
- Vannak itt kismamák, akik 2008.07. hóban szültek a MÁV kórházban?