2010-ben terhes leszek!!!!!! (beszélgetés)
Sziasztok! :)
Csatlakozhatok hozzátok??? :)))
Én is szeretnék 2010-ben teherbe esni! :)
szép név:)))
nekem bonyolultabb:Larina Lotte
Nóri :)
Jó pár éve eldöntöttem, ha lányom lesz, igy fogják hivni...
Szerencsére férjemnek is tetszik ez a név, igy nem volt vita :)
és mi lesz a neve??
nekem már megvan ha csajszi lesz.....
Én nem szedtem, mert féltem a mellékhatásoktól és (most már) férjem sem eröltette...
Mondjuk ez sem garancia a dologra, ismerős sem szedett, több hónapja próbálkoznak sikertelenül... :(
már probálkoztam mindennel és hiába voltunk jokor eggyütt meg amugy is szinte minden nap együtt vagyunk vagy kétnaponta az a max de azért mert kivánjuk egymást nem csak a baba miatt:))
nem akarok erölködni szerintem akkor jobban jön majd már a sok csalodás miatt van ez.
Hát ez érdekes, hogy többet írtam és csak azt az egy mondatot jelenítette meg...
Te próbálkozol hőmérőzéssel esetleg ovulációs tesztel?
de jó lenne:)))
én is szeretném.te hogy állsz most??én most vagyok a 12 napon.
csak sima ultrahang ph mérés megnézte hogy tüszök érnek e és ennyi.
de januárban lesz ha addig nem sikerül petevezeték átjárhatósági vizsgálat és sperma vizsgálat.
én most voltam és minden rendben mi 3 honapot adunk még magunknak meg a doki is annyit mondott utánna jön a rásegités.
de azt mondta nem lesz rá szükség mert addigra tuti kismam leszek kb most szerdán 6 körül lesz peteérés a doki szerint.
Sziasztok!
Én idén lettem kismama és idén még anyuka is leszek :)
Minden egyes babára várónak mielőbbi gondatlan várandósságot és egészséges babákat kivánok!!!
További ajánlott fórumok:
- Terhes leszek
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?
- 24 hetes terhes leszek a két ünnep között, ekkora tervezünk pihenést olyan helyen, ahol termál víz van. Veszélyes lehet?
- A két éves fiam bárányhimlős, én pedig 9 hetes terhes leszek de viszont voltam már bárányhimlős. Lehet valami baja ettől a babának?
- Ha nincs meg a folyamatos 1 éves munka viszonyom és terhes leszek, mennyi ellátást fogok kapni szülés után?
- Fogamzásgátló abbahagyása: ugye nem leszek terhes?