2009 novemberi babák (beszélgetés)
Sziasztok😊
Atya èg most aladtam rà a fòrumra eszembe jutott megkerestem.
Huu hàt nem most volt.12 èvesek🥰
Ha van itt valaki közületek,hogy vagytok?
Én is Én is :D Igaz lassan a 4ik szülire készülünk!
Remélem mindenki jól van, olyan jó volt ez a fórum anno... hiányzik kicsit. Ninettel -kislányommal új fórumba kerültem, ő velük mai napig hihetetlen hogy milyen jól alakult a kapcsolat :(
Szép évet,napot és heteket!! Dac korszakban kitartást :D Ruben igazi hiperaktív :D
Sziasztok
Ezer éve nem jártam erre. Látom az ovi volt az utsó téma. Milu katolikusba jár. Itt nincs kiabálás, nem kötelező megkóstolni se a kaját, ha vki nem szereti és aludni se muszá, de csöndben kell lenni. Nincs csoportpénz, viszik őket kirándulni, nem beszél senki csúnyán, jól megválogatott gyerekek között van, nem akarok senkit megbántani, de itt lopás sincs mivel szőke- kék szeműek a gyerekek, bocs a célzásért...
Itt is 23 an vannak 1 ovónőre és nem fizetős ovi
Gondoltam, sőt nem is vártam el, hogy egész nap az én gyerekemet babusgassák, de azért ez durva.
Nem is tudom ilyenkor mi lenne a helyes.
Viszont rossz érzéssel tölt el, hogy így kell otthagynom a gyerekem.
Én eldöntöttem, hogy biztos ebben az ovis évben, Fanni csak délig marad.
Sziasztok! Rozi 4 évesen kezdi majd az ovit, addig pörgünk itt a kistesóval együtt:)
Darinka, ha ilyen rosszul tűri, akkor szerintem ne vidd avgy keressetek más ovit, nem ér ez annyit, hogy rámenjen a kis lelke!
Sajnos nálunk siralmas a helyzet. Fanni éjszaka is felriad és mondja, hogy nem akar oviba menni. Amíg nem megyek érte sír.
De épp tegnap láttam, hogy az óvónő úgy megrángatta, hogy elhiszem, hogy a gyereke utál járni.
Szívem szerint nem is vinném többet, de tudom, hogy az nem helyes.
Sikerült a legutáltabb ovónőt kifogni....
Gyerekpszichológushoz viszem Fannit, mert van egy sejtésem, hogy miért nem szeret járni, csak szeretnék megerősítést kapni.
Mi kb egy hónapja kezdtük,egész jól megy ,mondjuk Alíznak nem ismeretlen a helyzet másfél éve minden nap jött velem mikor vittük a nagyobbat meg együtt mentünk érte.
Alíz már második nap ott volt 8-12:30ig,már 2 hete ott is alszik. Jól érzi magát. Persze azért itthon néha közli hogy nem akar menni.
Sziasztok! Van egy jó témám a gyerekeinkről!!!
Óvoda??? Kinek jár a gyereke? Mik a tapasztalatok? Beszoktatás???
Nálunk sajnos KÁOSZ!!! :(
Sziasztok,
ne aggódj, nálunk is van még pelus. Sőt, kaki még egyszer sem volt bilibe, csak pisi. De azt is szereti elaprózni..
Remélem nyáron sikerül megválnunk a pelustól, hogy szept-be elkezdhesse az ovit.
Gratulálok az új babákhoz.
Ivi kitartás gyorsan elrepül az idő.
Jucka élvezd még kicsi, bár én már inkább annak örülök, hohy már nagy!
Sziasztok. Igen kihalt volt a forum,de gondolom senkinek nincs ideje. Nekem sincs, a két gyerköc lefoglal.
Lenne egy kérdésem. Szobatisztaság. Gondolom már mindenkinél kialakult valamilyen szinten. Ez nálunk is így van, nappal telejesen, déli alváshoz se kell Petrának pelus, de éjszaka még sokszor pisis. Ez kinél hogy van?
Gratula a kistesókhoz mindenkinek.
A mi kistesónk most lesz 8 hónapos. Mindent eszik... nem lehet előtte enni mert megy a rinya, ha nem kap :) Milánt úgy hívja, h baba :) Milán is 8-9 hósan kezdett el szavak használni, úgyh remélem Luca is beszélni fog 1 évesen :)
Gratulálok!!! Remélem mi is nemsokára elmondhatjuk hogy megérkezett a hugica :) Aki már új nevet kapott időközben :D Ninett lesz és már csak 5hét :) Remélem előbb jön, mert nagyon kényelmetlen már :(((
Szép 7végét!!!
Sziasztok!
Egy ideje nem olvastam a fórumot, írni pedig még ritkábban szoktam. Csak az örömömet szeretném megosztani Veletek: márc. 6-án megszületett Polett kishúga, Odett :) 3300 grammal és 49 cm-rel jött a világra, a testvérei nagyon örülnek (persze mi is)neki.