2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
nem megy nekem ma ez a vasalás.... megyek aludni
Jó éjt!
tudom mire gondolsz... :)
Az éjszakánk nagyon jó volt, keltünk fél 2-kor, majd fél 4kor. Akkor fent volt egy órát, de nem bántam, mert kialudtam addigra magam, és én se tudtam aludni :))
gyakorlatilag kezdek leszokni az alvásról. Most vasalok egy kicsit amíg Áron felsír először.
Borzasztó, hogy ha apa egyszer időben hazaér máris borul a rend. Nagy nehezen elértem, hogy fél 9-kor szépen átmenjen a szobábájába és elaludjon. Ma apánk 8-kor hazaért, fél 10-kor a mi szobánkba dőlt ki és persze az öccsét sem hagyta nyugodtan elaludni.
amúgy már csak egy vágyam van jelenleg: olyan éjszaka, hogy mondjuk csak kétszer kelünk (hogy ne legyek telhetetlen)
pontosan akkor
most azért nem alszunk mert valamiét felsír, utána mert az ovi-iskola miatt aggódunk meg mert buliba ment vagy először alszik barátnál barátnőnél és sorolhatnám....
4 hetes?
a másodikat én is sokkal hamarabb éreztem
Mi ennek az oka? Nekem most az is jól jön, ha egy nyugodt éjszakánk lesz, ami alatt egy kicsit feltöltődök!
Szép kilátások!
Akkor már csak akkor fogok egy igazán jót aludni, ha már kirepült a gyerek? : )
tarts ki :)
Egyéves kor után már egyre kevésbé lesz nehéz, mert ilyenkor minden fog egyszerre fáj, utána meg már mindig csak akkor fog fájni 1-2 hétig, amikor konkrétan jön
Köszönöm!
A vib... kúpot ma este próbáltam ki, meglátjuk milyen lesz az éjszakánk. remélem használ, mert konkrétan kezdek kikészülni a folyamatos éjszakázástól.
Óh, mi már sok-sok hónapja. Nincs ember aki megmondja, mikor bújik végre ki.
Azt látod, hogy hatásos?
Igen rég beszéltünk. 4 hetes és 4 napos. Ma meg volt a dupla tanácsadás.
Mondtam a védőnőmnek, hogy én úgy érzem mintha már a picur mozogna, mosolygott egyet aztán azt mondta, hogy egy picit korai még, de vannak ügyes anyukák akik, már megérzik:)
Alacsony a vérnyomásom:(
Szia! Gyakorlatilag semmi....
Mi újság? Súlyotok hogy alakul?
Sziasztok!
Kinek mi vált be fogzásra?
Semmi különös holnap megyünk dupla tanácsadásra. Laurával 10:30-ra és velem 11:30-ra, de nem sok kedvem van a dokik miatt. Veletek mi újság van?
Jó éjt! Puszi.
Sziasztok!
Jobbulást!