2008 tavaszi babák (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Csütörtökön megyünk nyílt napra az oviba és 1-én beiratkozni.Hiába nagylányok vagyunk:)
Köszönjük.
Egyébként Virágnál a hányás átment hasmenésbe.
Bence jár bölcsibe és szeret járni!Én erősen állást keresek,de nem nagy sikerrel!:(
Nagyon szeretnék el helyezkedni,és akkor Nándi megy a bölcsibe!
Sziasztok!
Alig van időm mostanában Hoxazni munka mellett ha mégis akkor is csak a kedvenc naplóimat olvasom.Írni már nem nagyon van kedvem.Virág jól van túl vagyunk egy mandulagyuszin most egy kicit folyik az orra.Ha korán megyünk mind a ketten dolgozni akkor legtöbbszőr ő az első a bölcsiben és akkor van egy kis durci de csak egy két percig potyog a könnye.Utánna már minden jó,szeret ott lenni.Én élvezem hogy dolgozhatok.
Mindenkinek szép hetet kívánok.
Szia!Mostanában nagyon elfoglalt voltam.A választások,aztán őszi szünet,sok munka.Így már régen írtam.Én megvagyok,kisebb bajokkal.Nórika szeptembertől bölcsődés,egész jól bírta eddig.A múlt héten beteg volt,aztán a héten mindennap sírt,úgy mint a beszoktatás elején.Most újból folyik az orra.A másik kicsikém,Balázska is náthás volt,Dávidka és Zolika iskolás.Sajnos a lányoknak is van bajuk,a nagy lányomnak vastagbélgyulladása van,a kicsinek ciszta van a méhében.Szóval zajlik az élet.A férjemnek nincs munkája,és sajna nem is talál 56 évesen.Látom a Fiacskáid is nőnek,és nagyon szépek.Olvastam a naplódban,hogy Te is sokat vagy egyedül velük.Hát nem könnyű.Ti jártok bölcsibe?
Most megyek ,jó éjszakát!
Sziasztok!
Hogy vannak a babák és mamák?Kinek milyen a bölcsi/ovi?
Mamuci hogy vagy?És az unokák nem betegeskednek?
Sziasztok!
Hétfőtől újra dolgozó nő leszek:)
Szegényke!Jobbulást neki!
Mi éppen most kezdünk kilábalni a náthából.A két gyerek és én.Apa az egyetlen egészséges.
Sziasztok!Én is nagyon sajnálom az anyukákat.Vagy nem veszik vissza őket dolgozni,vagy a legsza...
helyre veszik vissza őket.Az én lányom is így járt.Simán az arcába vágták atéert kerül oda mert Nórika sokat lesz beteg,mivel most kezdte a bölcsit.És ezt eldöntötték a háta mögött.Szóval ez a világ egyáltalán nem kedvez a családoknak.És még azt mondták atért 2 év a gyes,hogy menjenek az anyukák dolgozni.De hova?