2006 Októberi babák (beszélgetés)
szerintem megfog jönni ha folyásod van a teszt csak a beágyazodást követöen 2 héttel mutat eredményt.Ha netán nem jönne meg akkor csinálhatsz tesztet az már valoszínü kimutatja.
én is ebbe a cipöbe jártam 3-napot késett semmi jele nem volt a menszinek egyszercsak megjött pedig már reménykedtem:(
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, ma reggel csináltam egy terhességi tesztet de negatív lett. A menszim késik bár még csak két napja.Ma délelőtt világos barnás folyásom volt/van.
Lehet még esélyem?Érdes csinálnom jövő héten tesztet?
Itt ami van a szemészeten is nem volt gyerekszemészet és azt mondták rá talán másnap lesz erre én mondtam nekik hogy be van gyulladva a szeme és nem használ a szemcsepp akkor küldtek a felnött szemészetre,de ott a sorszámosokat szarba se nézik hiába gyerek az idöpontosok mentek be másfél óra múlva kerültünk sorra és az a legszebb hogy volt olyan aki reggel 7-töl várt a sorszámával és fél 12-kor hívták be na mindegy.Hát fertözés van a szeében bizti a piszkos kezével nyult hozzá írt szemcseppet és azzal sokat javul rögtön ezt írhatták volna fel rá pénzt és idöt is sporolhattunk volna vele.
Hát itt se küldik allergia vizsgálatra :(de ugy néz ki akkor nem allergia :)
hát ti se jártok jobban úgy látom miért nem kérded meg a dokidat nem e lehet csinálni egy allergia tesztet?
és nem mondták meg mitöl kiütéses?
szia
A többiek is úgy eltüntek .Biztos ők is kinn vannak énm jelenleg a jogsit csinálom kevés atz időm sokat netezni.A kisfiam szeme ráadásul be van gyulladva allergia gyanús:(
meg mi is kinn vagyunk általában.Viszem vissza a szemészetre is
lányok hová tüntetek hogy így kihalt ez a topik?
annyi mindenről tudnánk beszélni szerintem.
Sziasztok!
Én is csatlakozok hozzátok. Anna lányom 2006. okt. 21-én született, 4 kg-mal és 56 cm-rel, császárral. Most is nagy baba, 12 kg és kb. 88 cm (ezt én mértem, mert tanácsadáson sosem mérik a hosszát).
Igazi rosszcsont, 10 fiú veszett el benne. Most kezdődik nálunk a dackorszak, iszonyat akaratos és már hisztis is. Még nem beszél semmit, a baba és mama szavakat használja mindenre, úgyhogy aktivitizünk még, ő mutogat, én meg kitalálom, hogy mit akar.
Jah, és újabban villámgyorsan levetkőzik, mint most is. :) Még nem volt időm visszaolvasni, de ahogy nyugi lesz, megteszem.
szia nálunk nagy várolista van a bölcsibe azt hiszem kell róla igazolás de nem tudom nem vagyok jártas benne
már egy hete nagyon betegek vagyunk köhögés orrfolyás láz torok fájás :(
Sziasztok!
Látom az ünnepek alatt nem igazán pörgött a fórum. Nekem nem volt egy perc időm sem, készülődés stb.
Ti szeretnétek majd bölcsibe adni a gyerkőcöket? Én még nem döntöttem el, de nem is igazán tudom, hogy mik a teendők. Pl. Kell -e igazolás arról, hogy dolgozol és csak akkor veszik majd be a gyereket? Nem tudom, hogy működik. Szóval, ha tudjátok, légyszi írjátok meg. Szép napot mindenkinek!
Az jó,hogy legalább a férjed is vigyáz a kislányra,ha ketten nem is,de legalább egyedül egy kicsit ki tudsz kapcsolódni.Ezt én is alkalmazom,de nekem anyukám ér rá napközben.
Hány év korkülönbséget szeretnétek?
Szia!
Itt még nem esik,de nagyon borús idő van :((
Mi sem mentünk ki,majd délután hátha sikerül.
Én tegnap jártam úgy,hogy felöltöztettem Petrát,de aztán csak maradt a nagyobb lányommal,de jó is,mert mire hazaértünk a kisfiammal,elég jól esett.
Húsvét vasárnap mi Petra mamájához megyünk,hétfőig ott marad most mamánál ünnepelni,mi meg kicsit pihenünk gyerek nélkül,lehet hogy elmegyünk valamerre mi is,ha jó idő lesz.
Ti szoktatok gyerek nélkül lenni,vagy elmenni vhova,esetleg szórakozni,vacsorázni?
Sziasztok!Nálatok esik már?Itt már csepereg.Jázmin már odakészítette a cipőjét a bejárati ajtóhoz.Nem tudom mit akar vele.:)Mi délután mindenképpen kimegyünk mert mennem kell a gyógyszertárba.Húsvétko
r mit csináltok?Mi Egerbe szerettünk volna menni,de szerintem elmossa az eső a kirándulást.
szia
nekem felforgatja ilyenkor a lakást alig lehet vele bírni
remélem nem fog szakadni az eső:(
Sziasztok!
Luszi75: a hinta majd biztosan jól kifárasztja napközben a picikédet,hátha hamarabb elalszik este. Nálunk előfordul, hogy 40 percig bent vagyok vele a sötét szobában, néha kell neki ennyi idő, hogy lenyugodjon. Régebben ő is szeretett sokáig bandázni este, aztán megpróbáltam hamarabb bevonulni vele aludni és megszokta, hogy 8 körül van takarodó, már magától megy, hogy pá-pá ... és vonul a szobába. Szóval ez is egy módszer, de persze minden gyerek más. Néha szeretnék én is reggel egy kicsit pihenni, de nem hagy, kel a madarakkal...
Ma nagyon szép idő lett, bár azt mondják a héten jön vissza a rossz idő. Nektek hogy bírják a babák az esős napokat? Olyankor nem lehet sétálni menni, a lakást szedi szét inkább.Már szinte minden fiókot, szekrényt beragasztottunk, de képes még így is kinyitni őket.
Szép napot mindenkinek!