20 hónapos kisfiam nem bírja elviselni a kezén a kesztyűket.:( Mit csináljak? (tudásbázis)
15 évesen mindeki eltüntette a sapkáját! :) Olyan ciki volt a fiúk előtt! :)
Most már nem nagyon izgat a dolgot, csak ne fázzon a fejem! :) Felveszem az idióta kapucnit is!
Egyébként a kesztyűre visszatérve: én is utálom! De azért ha már megfagy a kezem, felveszem. A kezem teljesen ki van repedezve a hidegtől, alig győzöm bekenni!
szia
vidd magaddal a kesztyüjét, mond meg ha fázik a kezed szólj....
húzd rá a kabát újját a kezére....
mutasd meg hogy neked is van... mosolyogj nevess, játsz.... legyél partner....
Nálunk fordított volt a helyzet, a kesztyűkön nagy szívminták vannak, azokat szívesen elnézegette/ti, viszont a csizmát nagyon nehezen tudtam ráadni. Amikor leraktam a földre visított, hogy nem és nem. 3 nap próbálkozás után benne hagytam, persze megint visított, DE aztán tett pár lépést visítva és ma már elképzelhetetlen, hogy csizma nélkül menjünk ki. Hozza, hogy azt kell ráadni.
Előbb utóbb remélem rájön a kisfiad, hogy kesztyűben melegebb van, mint kint!
Próbálkoztam többször, hogy a kabátja ujjába visszahúzza a kezét, de onnan is rögtön kidugta, s vágott egy olyan fejet hozzá, hogy csak röhögtem rajta...
Én 15 évesen a sapkákat utáltam. Kiléptem az ajtón, s már vettem is le..;D
Olyan hideg nem lesz, hogy lefagyjon az ujja;), meg te sem fogod akkor kivinni;)
Erőltetni nem fogod tudni.Nálunk a kicsi elviseli, mert még nem tudja levenni.
A nagy tiltakozik, hogy neki nem kell mert nem fázik a keze...aztán jön, hogy adjam oda a kesztyűt.
Igen, ez lesz a legjobb.
Játszon a hóval, s majd rájön, hogy kesztyűvel jobb...:D
Hát, még nem próbáltuk..
Azért remélem, mire a nagy hidegek jönnek, azért rájön, hogy jobb neki kesztyűvel...;)
Mindegy, hogy 5 ujjú, vagy 1 ujjas kesztyű. Amint felhúzom neki, már le is rántja.
Most még nincsenek oly nagy hidegek, de ha az lesz? Lefagynak majd az ujjai!
És a hóval sem tud így, kesztyűtelenül játszani!
Van vmi megoldás erre?
Hogy "megszeresse" a kesztyűhordást?
További ajánlott fórumok:
- SOS! 8 hónapos kisfiam rosszul van, bedugult az orra, nem kap levegőt, nem tud aludni, hiába szívom le neki. Most mit csináljak vele?
- 19 hós kisfiam össze-vissza ver. Mit csináljak vele?
- Mit csináljak, hogy a kisfiam ne ébredjen fel éjszaka a cumi hiányára?
- A kisfiam 16 hónapos és fél a fürdéstől, mit csináljak hogy ne üvöltse végig a fürdést szegénykém?
- 22 Hónapos kisfiam nem akar éjszaka aludni!Nappal sem alszik többet 1 óránál, mit csináljak vele?
- Már alig van tejcsim, de a 8hónapos kisfiam nem akarja elfogadni a tápszert! Mit csináljak?