2 éves lesz a kisfiam, milyen játékot érdemes venni? Természetesen a tortája mellé. :-) (tudásbázis)
Ettől a kortól mindenképp késség fejlesztőket ajánlott, nekem a védőnőm mondta.Lego,dupló amikben kiélheti a maga kis kreativitását, az sem baj ha csk egymás tetejére rakja mnél maasabbra.
Sok sikert a választáshoz.
Nekünk is onnan volt a mennyasszonyi tortánk + az összes süti:))
Rebényi úr még mindig megismer bennünket, pedig néhány évig nem jártunk oda, mert akkor a férjem Almádiban dolgozott és a Kenesei Eleven cukrázat volt a nyerő.
de 1 éve újra Fehérváron dolgozik, így visszatértünk
Rebényihez - még mindig elégedettek vagyunk!
A barátnőmék a Korzóban /azt hiszem az a neve a cukrászdának, ott a Plaza mögött/ csináltattak versenyautót, az is nagyon tuti lett.
Válaszoltam a másik topicban, de ide is beírom.
Fehérváron csináltattuk a Rebényi cukrászatban z Öreghegyen.
Hát nem volt éppen olcsó, de a kisfiam kimondhatatlan öröme minden pénzt megér.
Eszterházy ízesítésű volt és több, mint 2 kg-os. A torta tűzijátékkal, csomagolással, gyertyával együtt fizettem 6200Ft-ot. A töltelékkel lehet spórolni, a sima csokis jóval olcsóbb.
Annyira örült neki!
A lányomnak Kockásfülű nyúl volt az is fent van az adatlapomon.
Nekem is most volt 2 éves.
Kedvence a Duplo, mesekönyvek, kukásautó - teljesen élethű.Van egy Thomasos mesekönyve mágneses lapmozdonyokkal - bele tudja illeszteni a könyvbe.
De a legnagyobb öröm a Thomasos torta volt. Kép az adatlapomon.
További ajánlott fórumok:
- Mit játékot vegyek a lassan 18 hós kisfiamnak?
- 2 soros kis verset kell irni 3.osztályos kisfiamnak a családról, természetről, hazafiasságról. Hogyan fogjunk hozzá?
- Tudnátok ötleteket adni, hogy milyen kreatív, készségfejlesztő játékot vegyünk kétéves kisfiamnak? Előre is köszi!
- 10 hónapos kisfiam a lábujjaival is fogja a játékot. Ez normális?
- Ismeritek az Ébresztő madárijesztő játékot?Szeretném a 2, 5 éves kisfiamnak megvenni, de nem tudom, hogy érdemes-e:)
- Három hónapos kisfiamnak rettenetesen hullik a haja. Ez természetes vagy kóros?