Három hónapos kisfiamnak rettenetesen hullik a haja. Ez természetes vagy kóros? (tudásbázis)
Szia!
Ne aggódj, ahogy a lányok már megírták, hajat vált a Manód. Az én 2. leányzóm most múlt 4 hónapos és mi is kb. 6 hete kérdeztük a doktornőt, hogy mi lesz így velünk. A mi esetünk annyival volt másabb, hogy ez 1,5 hónappal a koszmó 'legyőzése' után jelentkezett, amikoris sötétsérga foltok jelentek meg a babám fejbőrén. Mosások alkalmával sem puhult fel, sőt elkezdte a fejbőr dúrni őket lefelé. Akkor estem legjobban kétségbe, hisz ezekkel a foltokkal együtt tincsestől jött a hajacskája is. Még egy helyen kicsit virít egy folt, ott szinte kopaszok lettünk, de valóban látszanak a pihécskék. Mostanra túl vagyunk a hajváltáson, aminek szívből örülök, mert hasonalvók vagyunk és minden fektetés előtt vért izzadtam, mire az apró, de rengeteg hajszálat kitakarítottam az ágyikójából. Nyyugodj meg tehát és legyen a Picúrban sok-sok örömöd!
Szia!
Ne aggódj semmi gond nem lesz ez természetes most váltja a bébi haját:)
Szia!
Most hullik ki a bébihaja. Majd nő helyette másik. Az én lányomnak is ez volt, most meg már megint hatalmas haja van. :-)))
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- 2 soros kis verset kell irni 3.osztályos kisfiamnak a családról, természetről, hazafiasságról. Hogyan fogjunk hozzá?