2 és fél és 3 és fél év közötti gyermeked hány kg.? (tudásbázis)
Kisfiam 1 hónap múlva lesz 3 éves. 103 cm és 15 kg.
/Apa magas, a kicsim 57 cm-rel született/
az én egyik fiam 2 éves lesz márciusban : 100 cm és 16 kg
a másik fiam most volt 4 éves és 120 cm ill. 25,5 kg.
És egyis sem dagi egy picit sem...:-)izmosak, erősek
mindjárt 3 lesz febr 23-án!!
100cm
16kg
szerintem a magasságot és testsúlyt igen sokminden befolyásolja.
A szülők adottsága mit örökölt tőlük a gyerek, a gyerek étkezési szokásai, mennyire hajlamos a betegségre, mert a táblázatok sem egyformák.Azok is régiónként eltérnek.Mert ami tolnában jó, az lehet, hogy zalában sok vagy kevés.
A legegyszerűbb példa?aMikor terhes voltam, az itteni átlag szerint nem votl jó az AFP eredményem.És a dokim azt mondta, ez lehet genetikai gond is.Le kellett mennem pécsre, hogyott alaposabban megvizuálljanak, és ott meg még a vizsgálatok előtt mondtá, hogy ez az eredmény a terhesség ezen időszakára tökéletesen jó.Mit is keresek ott??szóval ennyit a nagy átlagokról.
Vagy itt van trapiti, a 17 kg az sok lenne egy átlagos 2 évesnek.De mivel a magassága meg van a picurnak hozzá így tök jó.Legyen is még jó nagyon sokáig.
Köszönöm szépen a válaszokat,megnyugodtam,hogy nincs különösebb baj vele.Igazából nem kövér így első ránézésre,csak jó húsban van:)
Köszönöm mindenkinek
márpedig muszáj enni mindent.
a fiammal is végig csináltam. közben játszottunk, eltereltem a gondolatait....
További ajánlott fórumok:
- Hány gyermeked van, mi a nevük?
- Hogy hívják gyermeked és hány éves?
- Gyermeked reggelente - ébresztés nélkül - kb. hány órakor ébred meg? És mennyi idős?
- Hány kiló a 8 év körüli gyermeked?
- Hány gyermeked van? Illetve ha nagyszülő vagy, hány unokád van?
- Gyermeked hány hónapos korában ejtette ki az első értelmes szót, és mi volt az?