18 hetes terhesen édemes 4D-re menni? Látszik már a baba rendesen? (tudásbázis)
mi 26 hetesen mentünk el megnézni a pocaklakót, fent van 1 kép róla. nem gondolkodtunk, hogy előbb menjünk, mert nagyjából látszik, hogy milyen lesz, ha majd megszületik, igaz addig még nagyon sokat fejlődik, formálódik.
Sok sikert az UH-hoz! :-)
Szia,
Azért arra készülj fel, hogy ezen az UH-n még elég kevés rajta a "husika" és bár tényleg mindene látszik, azért ha kicsit később is mész majd, akkor látod a különbséget!
Én voltam a 18, 24, 28 és 32. héten is 4D-n :D szerintem érdemes, tényleg élmény, főleg, ha mutatja magát! :D
Jó mozizást!
Ja és menj olyan helyre, ha van rá mód, ahol csinálnak genetikai vizsgálatot is nem kerül sokkal többe (nekem a kórházban a kötelező vizsgálat kb. 20mp-ig tartott, eézrt mindenképp mentem privát fizetőshöz is...)
Mi voltunk a 13. A 23. és a 32. héten, mindegyik egy élmény volt és mindegyik más. Már a 13. héten látszott mindene, teljesen baba formája volt, mozgott, szemet dörzsölt. Mi azért mentünk ennyiszer mert egyrészt szerintem a kötelező uh elég kevés, többször akartam látni, másrészt meg a fejlődés különböző fázisairól vannak nagyon jó képeink, amiket tudtam mutogatni a 90 éves mamámnak. :))
Nekem egyébként a 12 heti down szűrésen mondta már a dokim hogy töki lesz. :)
Van egy kismamás naplóm abban van egy csomó uh kép ha gondolod nézd meg. :)
Mi a 20-ik héten voltunk :)
Addigra már Stefan fütyije is látszott!!!
igen látszik, nekem 16 hetesen megmondták, hogy minden ok vele s KISLÁNY:)), és az is lett, ma 7 hetes:)
az adatlapomon talán van is 16 hetesen kép
Látszik, csak még kicsit "ufó" :D
De mi is elmentünk már a 17. héten, nagyon érdekelt minket a neme.
Szia!
A képeim között találsz a babáimról 16 hetes uh képeket,4d-seket.
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Szerinted jól döntök, ha terhesen is tovább dolgozok?
- Volt már ilyen nálatok? Létezik olyan, hogy kb 8 hetes terhesen nem látszik a petezsák?
- 5.hetes terhesen, + teszt és közben megjött... Tanácsot kérnék!!!
- Tényleg nem szabad terhesen más gyerekét ölbe venni, mert akkor a miénk beteg lehet?
- 6+3 hetes terhesen csak a petezsák látszik, lehet ebből még baba?