140 ezer forintos fizetésnél kb. mennyi TB-t vonhatnak le? (tudásbázis)
Ezt nem így értetem!
Természetesen azoknak is segíteni kéne akik egykék vagy nincs még családjuk,gyerekeik!
DE ezek senkin nem segítenek!!!
És így visszagondolva, mikor még egyedül voltam és melóztam sokkal könnyebben megéltem,mint most,hogy 4 gyerekért vagyok felelős!
nem hiszem, hogy a gyerekek számát kéne nézni, a segítésnél, mert ugye mi a van a családinál is?
1 gyermekes család esetén
12.200.- Ft
2 gyermekes család esetén (gyermekenként)
13.300.- Ft
3 vagy többgyermekes család esetén (gyermekenként)
16.000.- Ft
én mint egyke miért érek kevesebbet? nekem nincs tesóm akitől örökölhettem volna ruhát pl:) és ez csak egy példa...
Szemetek ezek így is úgy is!
Az embernek lényegtelen mennyi gyereke van nem,hogy segítenék de inkább lehúzzák!
az még hagyján hogy ebből levesznek ennyit, de az én 47.000 bruttómból csak 30.300 nettó marad..
szóval van ennél rosszabb is:D
Igen ők járnak mindig a legjobban,lényegtelen,hogy 1 vagy 10 gyereke van,milliókat visz haza!
Szemét egy bagázs!
Hát igen és fizess lakáshitelt,rezsit,ruháztasd és etesd a gyerekeket!
Köszönöm,kedves vagy!!
Köszi!
Nem semmi mennyit lenyúlnak!!!
A párom kb ennyit fog keresni,adót egy fillért sem vonhatnak mert a 4 gyerek után járó adókedvezmény fedezi!
Csak tb-t.Az mennyi lehet?
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Van értelme a tb fizetésnek a mai formában?
- Miért nem cserélik ki a "jótállási időn belül" tönkrement 18 ezer forintos Adidas cipőt az üzletben egyből?
- Gyesből és családi pótlékból fizetési meghagyás után vonhatnak akármit is, ha csak ez a jövedelem van? Vagy védettnek számít?
- A fizetésnek hány százalékát kell kifizetni tartásdíjként?
- Mennyit ér egy ezer forintos bankjegy, ha hiányzik az egyik sarka?
- Kell munkáltatói igazolás, ha 400-500 ezer forintos autót szeretnék venni és befizetem a 30-40%-át?