12 hetes várandós mamákkal beszélgetnék:) (beszélgetés)
Angliaban, ezert itt csak CRL-t es NT-t neztek, CRL 66,8 mm, NT 1,7mm (kereken 13. het-nek jottek ki ezek az adatok). Azt mondta, alacsony a Down-kockazat, de vert is vettek, azzal egyutt lesz eredmeny.
Ha fiut szeretnetek, akkor szurkolok, hogy a 18. hetig el ne tunjon, amit 'ott' latott! :))
szia persze megmondom neked mekkora volt a CRL.62 miliméter 12 hetes .Én kérdeztem a dokit tud-e mondani valamit ki lehet odabent.:) azt mondta ha most akarok tudni választ azt mondja fiu.De 18 hetesen mond 100%-ot akkor tutira láttni fogja.De én akartam tudni most is mit mond:)Hol voltál genetikain mert gondolom te is azon voltál:)jah és a BPD: 22 miliméter tarkóvastagság:2,2 miliméter azt mondta tökéletes.
Várom a válaszod
:)
En is ma voltam, de kiderult 6 nappal idosebb :)
Nektek meg tudta mondani a nemet? Nekunk nem mondta, csak egyszer kimerevitette kepen a labait es nem volt kozte semmi.
Mennyi a CRL es NT erteketek?
Miert nem mered az amniocentezist?
Gendiagnosztikan milyen vizsgalatok varhatoak?
Egy ideje szamolom a napokat, hogy mikor erek a 12.-be es mulik el az allando emelyges, hanyinger, remelem a faradtsag is enyhul.
Ezek szerint az orvosod mindent rendben talalt?
Eleg ijeszto lehet az a verzes igy :S
Nem nehez egy 4 eves kisfiu mellett?
Sziasztok! Én ma vagyok pont 12 hetes.Múlt héten voltam ultrahangon, akkor volt 48.3 mm.
Ma még van hányingerem, remélem, elmúlik hamarosan.
Én is vérezgetek néha, de nekem van egy méhszájsebem. Azt mondta a doki, hogy attól van, mert teljesen zárt a méhszáj.
Most a héten megyek géndiagnoszikára. Mivel már 37 éves vagyok, muszáj, de a hasbeszúrást nem vállalom.
Ja igen, Ő lesz az első babám! Úgy mozgott az ultrahangon, hogy hihetetlen. Forgott, mozgatta a karját, nagyon aranyos volt!
nem se hányinger se hányás.De a kismama vitaminokat nembirom ha azokat beveszem akkor vagyok rosszul ha nem szedem semmi bajom:(
Egy nagy problémám van vérzek.Mikor megkéne jönni elég erősen vérzek.A baba jól van sziv hang szuper méhlepény helyén.De azért az emberre a frász jön mikor elönt a vér.Szigoru ágynyugalmon vagyok 3x2 magne B6--ot szedek.Fogytam 5 kilót:( Van egy 4 éves fiam.Vele végig véreztem.
Szia! Az enyem 11+5 es csutortokon lesznek pontos meretek.
Hogy vagy? Voltak rosszulleteid?
Sziasztok.Érdekelne velem egy idős kismamák hogy vannak,mik a baba méretei,panaszaik,észrevételeik.:)
Az én manóm 12 hetes és 46 miliméter:) és már most nagyon szép:):):)
További ajánlott fórumok:
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- 35 feletti kismamákkal (illetve akik ebben a korba szültek) szeretnék beszélgetni.
- 6 hetes várandós vagyok, normális a mindjárt megjön érzés?
- Hpv 16, P3 - Cin1, 18 hetes várandósan. Hogyan erősíthetném az immunrendszerem?
- Kismamákkal szeretnék beszélgetni, elsösorban kisfiut váró leendő anyukákkal...
- 5 hetes várandós lehetek, de semmi tünetem. Más is volt már így?