5 hetes várandós lehetek, de semmi tünetem. Más is volt már így? (tudásbázis kérdés)
Ez van, :)
de amúgy jó kis sztk, panaszom nincs rájuk eddig :)
Szép estét neked :)
Jó egészséget nektek :)
Tök jóóó :)
Hatalmas gratula:)
Persze, ezt nevezik sztk-nak, itt nem kell külön fizetni, tudod.
Itt nincs kimondott uhja a dokinak, de a mellette lévő szobában van az uh, ahol minden nap van rendelés, és oda ad beutalót, majd felhívod őket telón, és kérsz időpontot, nálunk itt így megy.
Azt már tudom, hogy viszont az orvosoknak van egy sürgősségi uhjuk ami hordozható, csak mivel egy időben kb 4 orvos rendel nem mindig van annál akinél te vagy, és mivel sürgösségi uh gép, így azt csak komoly esetekben használják.
De ez számodra tényleg meglepő??
Mondjuk ha így vesszük, örülni kell, hogy ellátnak Tb alapon :)
létezik olyan nőgyógyász, ahol nincs UH készülék?????
:o
Nah, nem gratulálok előre, de örülök, ha te is :)
:):)
JAH ÉS BUÉK :)
Persze, örülj neki, hogy nincs tünet, és kívánom, hogy így menjen végig a terhességed, :):)
Csupán a terhességi tesztből tudom,hogy sikerült :)
Cici fájdalom,volt 1-hete kb ,kisebb mellfeszülés de elmúlt !Se hányinger se émelygés ,fáradékonyság semmi jel ! Volt már valakinek hasonló tünetmentes terhessége ? Utolsó periódusom kezdete 2013.November.27
Tesztjeim ,legfelső 27-én csináltam ,középsőt 29-én ,az alsót kettőt meg 31-én !
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Lehetek várandós?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- Várandós lehetek?
- Lehetek várandós ilyen esetben?
- Merckformintól lehetek ilyen rosszul, (émelygés, hasi görcsök) ha idáig nem volt semmi baj? Tapasztalatok?