Lehetek várandós ilyen esetben? (tudásbázis kérdés)
A teszt érzékenységétől függ, mekkora hcg szinttől mutat +-t. Ez tény, hogy hcg nélkül nincs terhesség.
Ez nyilván nem szakoldal, de tájékoztató jellegű. Látható, hogy ovu után, valamint adott terhességi hétben milyen szórása lehet a hcgnek. 5.héten jó eséllyel kimutatható, de az 5 hét végére biztosan. De a 4.héten,ami jó esetben a kimaradó ciklus hete, még nem feltétlenül éri el a szintet, főleg, ha 25-ös érzékenységűt használ az ember.
Egyébként azt meg külön vicces, hogy egy fórumon kérsz segítséget, és ha valaki nem azt mondja, amit szeretnél, akkor kikéred magadnak, hogy orvos-e.
Orovshoz nem mész, mégis mit szeretnél akkor?
Szülésznő. Olyan nincsen, hogy nincs HCG a szervezetben és valaki terhes. Ha pedig van HCG a szervezetben, azt kimutatja a teszt. Én nem azt mondtam, hogy kevés/elmaradó menstruáció esetén nem lehetséges a terhesség, hanem azt, hogy ez + negatív teszt esetén nem lehetséges.
És ne keverjük a szezont a fazonnal, ovuláció + 14 nap a menstruáció. Tehát az simán lehetséges, hogy valakinek nem a 14. napon, hanem a 28. napon van az ovulációja, természetesen ebben az esetben nem a 28. napon, hanem a 42. napon kellene megjönnie.
De rendszeres ciklus esetén, úgy, hogy egyébként vérezgettél is, a teszt is negatív, 99,99%, hogy nem vagy terhes, bármennyire is szeretnéd.
Sziasztok!
Egy éve próbálkozunk a párommal, eddig rendszeresen megjött a menzeszem szinte napra pontosan. Viszont a legutóbbinál nem a rendes mennyiség jött, hanem csakk épphogy valamennyicske... Először pénteken, aztán szomabton semmi. Majd utána hétfőn egy kicsit. Persze a teszt negatív. Ettől függetlenül lehet még baba a dologban? Tudom, nőgyógyász megmondaná, de még várni szeretnék vele és kíváncsi voltam hátha volt már mással is ilyen.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ételt szerettél meg vagy kívántál nagyon a várandósságod alatt?
- Lehetek várandós?
- Abszolút mindenféle terhességi jel nélkül, 2 negatív teszttel lehetek várandós?
- 5 hetes várandós lehetek, de semmi tünetem. Más is volt már így?
- Milyen ajándékot vegyek (vegyek-e) várandós kolléganőmnek?
- Várandós lehetek?