12 éves fiút vihetek kozmetikába arckezelésre? (tudásbázis kérdés)
Nyugodtan elviheted.Ha szükségesnek látja,akkor kitisztítja az arcát,ha nem , akkor pedig ír tonikot,arc tejet,nappali vagy éjszakai krémet.
kiscsibésznek csak annyit,hogy amit "kinyomkodnak",az nem PÓLUS,hanem PÓRUS!
Ha már ennyire jártas vagy a kozmetikában...legalább írj pontosan.
Mellesleg teljes mértékben hülyeségeket beszéltél.
Iszonyú gyerekes vagy :)
beírtam egy poént, nem vetted, én utána nem nézegettem meg a 3D képeidet (őszintén szólva el is felejtettem a topikot), és most meg ezen vered magad - milyen fegyverek, miről beszélsz? :)
Ha te 32 éves vagy, akkor 97 :))))
Igen , fontos a kozmetikai kezelés ilyen problémák esetén! Szerintem bőrgyógyász-kozmetológushoz érdemes menni először.
Sokad dobna az önértékelésén, ha rendben lenne a bőre.
Megjelensz egy fórumon, beszólsz aztán lelépsz. Nincsenek fegyvereid. Nem biztos, hogy mindenki hisz neked, mert lehet nem mindenki eszén tudsz túljárni.
Amit leírtál üres duma. Nem tudtál a fórumomon se válaszolni, mert hülyeséget írtál. :)
a 30asok pedig hogy próbálnának tenni az ellen ami szerintük nem jól van női portálokon rinyálnak...akkor a foci már értelmesebb,testmozgás,testerősités....
(ÁÁÁÁÁÁÁ,reklám megy mögöttem,viasaton a 4esküvőőő,éjjel kristóf:)))))
További ajánlott fórumok:
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Galvanic Spa professzionális kozmetikai készülék tapasztalatok
- Neked melyik kozmetikai cég termékei váltak be?
- Túlérzékeny bőr...nincs olyan kozmetikai szer, amit elvisel az arcbőröm. Tapasztalatokat szeretnék, mi segíthet?
- Ha a kutyámat kozmetikába akarom vinni, ott megszokták fürdetni, vagy előtte fürdessem meg?
- Melyik kozmetikai arckezelés volt számodra a legjobb?