11 év korkülönbség (beszélgetés)
És ezért választasz idősebb pasit?
Én azért választottam a férjemet mert tetszett külsőre is és a jelleme is:)
Mondjuk velem sokszor történt olyan is, hogy a férjemet bámulták meg a nők:)
Nálam a minimum a tíz év korkülönbség kell legyen . :)
Eddig ez vált be . A velem hasonló korúakhoz öregnek érzem magam
Igen, aranyos:)
Nekem eszembe sem jutott, de lehet csak azért, mert épp, hogy kiszálltam a homokozóból:)))
Néha figyelmeztetnem kell, amikor pl. valami régi együttesről beszél Generál vagy hasonló, hogy igen hallottam róla és ismerem a dalaikat, de tudod? Én még akkor épp ovis voltam vagy meg sem születtem, stb.
Nem engem kérdeztél:)
A bátyám, amikor megtudta, hogy a barátom 11 évvel idősebb nálam, nála pedig 10 évvel, akkor csak annyit kérdezett tőlem, hogy túl öreg hozzád?
Az apukámat nem zavarta, a családom pedig teljesen elégedett volt a választásommal. A nagymamám csak annyit mondott, hogy szép magas, férfias:)
Sosem piszkálta senki a kora miatt, pedig mint írtam én is csak 21 éves voltam.
Pedig ez a vázolt kép nagyon aranyos...:)
Szerintem annyira édes a szerelmünkről ilyet is gondolni adott esetben...Amikor én voltam...,akkor ő...Én ezt tettem akkoriban...,ő meg...Mondjuk akkor jön a hihi,igen...:DDD
Sziasztok!Szerintem ez csak porhintés,így akarja elérni hogy legyen valami köztetek,de éppen csak annyi,amennyit Ő akar,ezzel magyarázza hogy nem lehet komolyabb a korod miatt.Én 23 éves vagyok ,a párom 34 éves. Júniusban lesz 5 éve hogy egy párt alkotunk.Nálunk a korkülönbség nem látszik,mert mindenben egy hullámhosszon vagyunk.Jelenleg ott tartunk,hogy 4 hónapos a kisfiúnk.
Szóval,ha valaki komolyat akar,az nem hivatkozik ilyen üres kifogásokra,vagy ha igen,akkor pedig elvből szóba sem áll 11 évvel fiatalabb nővel.
Nem a 11 évvel van a baj, hanem, hogy te 20 vagy, ő pedig 31... 5-6 év múlva már egész jó lenne, megértem, hogy nem mer abban bízni, hogy 20 évesen te már készen állsz valami komolyabbra, akár családalapításra...
Vagy csak porhintés megy...
Az én férjem, aki szintén 11 évvel idősebb nálam (én 21 ő 32 éves volt, amikor megismerkedtünk) sosem mondott/mond ilyet.
Sosem mondta, hogy lehet idősebb, magasabb, kövérebb, soványabb, stb.
3 hetes ismeretség után megkérdezte, hogy lennék e a felesége?
Azt viszont mondta, hogy: ha azt mondták volna neki 18 évesen, hogy az a kislány, aki ott homokozik lesz a feleséged, akkor körberöhögte volna:)