25 év korkülönbség van a párom és köztem (beszélgetés)
Nem olvastam a hozzászólásokat!
Én mondjuk elképzelni sem tudnék ilyen nagy kor különbséget,de ha egyeznek a céljaitok,ugyanazokat akarjátok a jövőben,akkor semmi kivetnivaló nincsen benne.
Biztos van olyan is,ez tagadhatatlan.
Meg van 40-es is nagyon baba arccal és testtel,ez is tény,de ha jobban ránéz az ember akkor látja a difit.:) Le is szedte a képeket hmmm...
Én azért hiszem el,mert nekem is van olyan tizenéves ismerősöm,aki idősebbnek néz ki,mint én,de ha nagyon jól megnézem az arcát,akkor én azt látom,hogy kislányos.
Na,meg ez a magamat fényképezős dolog húsz irányból is arra utal.Az én ismerőseim közül csak ez e korosztály csinálja.
Terézanyuhoz képest tényleg az! :D
De lehet h én látok rosszul,megyek má felveszem a vakasszonyt..
Nem értem a fiatalságot és nem értem az anyákat, akik a vágyaikat akarják megvalósítani a gyermekeik életében. Elnézem a 15-16 éves gimiseket, nem egy közülük úgy jár iskolába, mintha valami éjszakai lokálban dolgozna...
Erősen festik magukat, a műköröm és a rettenet magas sarkú cipő el nem maradhat. Hol vannak ilyenkor a szülők? Ki veszi cigarettát , a festékeket stb? gondolom az anya ad rá pénzt. Miért erőszakolják meg a kort a mai gyerekek? Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik, vannak tizenévesek, akik annyinak is néznek ki, amennyi, élvezik az életet, a mindennapokat, a barátokkal, osztálytársukkal, esetleg a korban hozzájuk illő fiúval.
Sajnos kakukktojás mindíg van, te az vagy.
attól hogy valaki idősebb pasiba szeret bele még nem feltétlenül apakomplexus, ezt csak azok mondják akik nem értik meg, szerintem, de nem menjünk bele:)
Am. kár volt kiírni a topicot ha nem fogadod el a hozzászólók véleményét. Megerősítést vártál és kritikákat kapsz..most meg magyarázod ez mennyire jó és nincs igazuk a hozzászólóknak.
Hidd el elfog múlni, ha nem most majd később, én is éltem a lila ködben aztán feloszlott:) Most már tisztán látok,és nem beszélek be magamnak olyat ami nincs. Bár az én korkülönbségem még talán nem olyan nagy.
Batyam kisfelesegenek volt apukaja is , eretsegi utani unnepejen jöttek össze es maig egyutt vannak . Batyam lassan 70 es Sarka 39 es nagyon boldogok .
Kislanyuk 2 eves , batyam foci klubb edzö .Minden nap fut reggelenkent es ahogy emlitattem elöbb sokkal jobb a kondicioja mind egy 40 evesnek.
:) tényleg nem voltam ilyen helyzetben, ez az első reakcióm.
A másik : miért , csak 14 év alatt számít megrontásnak, nem 16? tényleg? ez nagyon nagy baj, ha így van.
Már ha 16 lenne...
Az ilyen pasiknál "kapuzárási pánik" van,azért is kezdenek ki "csecsemőkkel"többek között..
De pirulka nem csecsemő,akibiggyesztett fotói (ha ugyan az övé!)alapján min 27 :DDD
Hát szerintem ekkora korkülönbség előbb-utóbb beüt valamilyen téren.Lehet,hogy csak 10-20 év múlva,de lehet,hogy hamarosan.
Nekem volt egy barátnőm.Ő 15 évesen jött össze egy 33 éves pasival és mindig azt mondta,hogy mennyire szerelmesek meg stb.Hát másfél év múlva már jöttek a korkülönbség miatti gondok és puff,ennyi volt a nagy szerelemnek.De ettől függetlenül semmi sem biztos.Lehet,hogy nálatok nem lesz gond,vannak olyan párok,akiknél működik a kapcsolat ilyen sok különbséggel is.
Na,igen,az meg már a másik,amit itt többen írtak,hogy azt nem tudom megérteni,hogy egy 40-es pasi mit akar egy kamaszlánytól?Mit lát benne?Szerintem ez nem normális.Ha te vagy 40 ő meg 65,akkor az megint más,legalábbis az én szememben.
További ajánlott fórumok:
- 22 év korkülönbség a férfi javára. Belemennél?
- Mi a véleményed 20 év korkülönbségről?
- Szerelem nagy korkülönbséggel
- 13 év korkülönbség a nő javára
- 10 évnél nagyobb korkülönbség a nő javára
- A barátom és köztem 10 év korkülönbség van! Imádjuk egymást már 7 hónapja, de nem merjük elmondani anyunak...Mit tegyünk?