Én láttam már 100 kilós nőt egy nyamvadt stria nélkül (majd megpunnyadok ilyenkor az irígységtől:D)sztem, ha pl valaki hízáskor sem csíkosodik stb. akkor ugyanez van fogyásnál is, nem lesz petyhüdt a bőre, még ha gyorsan fogyott akkor sem, de az tény, hogy nem gyakori. Általában 1 év alatt a bőr valamennyire követi, de aki fiatalabb és még nem szolizta szét a bőrét az jobb esélyekkel indul mint valaki olyan aki már nagyon régóta cipeli a súlyfelesleget.
Ettől függetlenül leadni 40 kilót az már eleve egy győzelem, petyhüdt bőr ide vagy oda, elég ok az örömre, nem?:)
Lehet, nem tudom. Én csak 1-2 részt láttam, ahol tényleg lógott az egyik nőnek a karján a bőr, ezért sem kapott kivágott vállú estélyit vagy mit, hanem 3/4-es ujjut. Mutatták is hogy lóg, és csúnyán mutatott volna ujjatlan ruhában.
Én kb egy év alatt fogytam 45 kg-ot. Ez a 100 nap 3szorosa és bizony elkerülhetetlen lesz a hasplasztika. Pedig én orvosok által is javasolt ütemben fogytam. 100 nap alatt 40 kg szerintem garancia a petyhüdt bőrre...
Mert még fiatalkák, meg amúgy is nem biztos, hogy sehol sem lóg. És nem mindegyik fogyja le a 40-et a 100nap alatt, vannak sokan akik kevesebbet, de folytatják ezt az életmódot, így egy részét utána adják le
Asszem néztem ezt a műsort, de látszik a karukon is meg ahol lágyabb részek vannak, hogy lóg a bőr! :(
Jó móddal fogynak, normálisan esznek és sportolnak, meg feladatokat teljesítenek! Én is részt vennék egy ilyen programban. A fogyás is jó lenne, na de az élmény még jobb!!!
És mikor a végén kicsinosítják őket, ruha meg haj smink, és mikor meglátják őket a hozzátartozójuk, és elsírják magukat... :')