100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Szia!
Nekem a P57 hoodia étvágycsőkkentő segített 5 napja szedem és egyáltalán nem vagyok éhes pedig eddig állandóan a hűtőt nyitogattam.
Szervusztok Kedveskéim!
Rég voltam köztetek,ilyen-olyan okok miatt.Most viszont feltettem egy képet magamról,igaz csak derékig látszom,de tőlem már ez is nagy merészség.Sokat kell visszaolvasnom,majd szakítok rá időt,mert most a hónap végéig szabin leszek.Mindenkit sokszor üdvözlök!
Szia!
Jaj, de régen hallottam felőled! Nálunk nem régen a Sparba le voltak értékelve a Carde Dorok. No és én azóta csak eszem őket, eszem őket! De most már megálljt parancsolok magamnak! Még egynegyed van a mélyhűtőbe és többet nem is veszünk!
Én is imádtam a somlóit és a (mindjárt megnézem a dobozát), Mozartot. Jaj ez utóbbi a legfinomabb. Úgy vették, se perc alatt elfogyott az a pár doboz, amit kipakoltak.
Te hogy állsz? Te már régóta nem fogyózol ugye? Neked már csak megtartani kell a súlyodat. Mindjárt megnézlek! Puszi
Szia! Köszi szépen! :)))
Remélem már jobban vagy egészségileg!
Vigyázz ám magadra,hallod?
A rohangálás ismerős,egész nap megyek,mint a bolygó-hollandi! :DDD
Estére már kitudok lenni,de a fiam akkor még előadja az "újratöltve" c. műsort! :)))
A Carte Dor nekem is nagy kihivás, nem is tudok lemondani róla teljesen, elvégre most van nyár!
Kedvencem a madártejes-vanília, de a somlói is nagyon finom! :)
Utolag is Boldog Szülinapot a picikédnek!:))
Én néha nagyon elcsodálkozom unokatesomon is hogy bir a fia után annyit rohangálni!Ö is 2 éves lett a nyáron!néha ugy érzem én is szeretnék mégeggy kisbabát,de utána mindig elvetem a dolgot,föleg ha eszembejut hogy megnő!Nekem most nagyon rosszak a lányok,marják egymást!De csak leszoknak erröl is!Szabina fogyozik pár hete!Nagyon ügyes,már nagyon látszik rajta!DE méreckedni nem akar!Büszke vagyok rá!:)))
Amugy én is bizom benne hogy ha jön a hideg jobban birjuk a fogyit!
Sziasztok LÁnyok!
Köszi Maruszja,de én nem érzem valami nagy eredménynek!Talán mert most hetekig stagnáltam!De most beteg vagyok pár napja és szerintem ez álltal, beindult!:)18.2kg -nál tartok!
Most gondolkozom valami új frizkón!DE nemtudom hogy kéne változtatnom!
Én is nagyon kivánom az édességeket!Ugy ennék 1 kis fagyit,tejszinhabbal!Néha eszek diétás fagyit,de ugye az nem ugyan az mintha habbal enném!:((Te olyan ügyi vagy,biztosan megint ráállsz a diétára és helyreáll minden!Néha szerintem mindenki elhagyja kicsit magát!:)Erre szükségünk is van!
Igen fogyózunk....habár mostanság inkább stagnálunk,mind a kilóban,mind a fogyiban ! :)))
Lement neki kb. 12-14 kg,aztán most szünet,mindig közbejön valami!
Legalábbis mindig van kifogás!
Szia!
Rád emlékszem. A férjeddel együtt fogyóztál ugye? Hogy álltok?
Sajnos az én férjemnek meg inkább híznia kellene, hiszen mindig 60 kg amióta ismerem (37 éves házasok leszünk).
Szia!
Ismerős a szitu! :DDD
Sziasztok lányok, asszonyok! Már régen jártam nálatok a fórumon! Mostanában eléggé elhagytam magam, nem fogyóztam egy darabig, ettem mindent szinte! 3 kg-ot híztam eddig - sajnos! Most megint el kellene kezdenem a fogyást, mert nem megy ez így tovább! Kellene egy kis akaraterő és Tőletek egy kis segítség, hogy egyáltalán elinduljak megint a fogyózásban!
Pimpi! Mit ne mondjak? Mintha nem is Te lennél! Le a kalappal előtted! Nagyon jól nézel ki, nagyon látszik az eredmény. Amikor "Rád kattintottam" és megláttam a fotód azt hittem rossz helyen járok! Komolyan mondom nagyon lement a tokád (bocsi, hogy így írom!) és klassz csaj lettél! Csak így tovább!
Sok kitartás és akaraterő eredménye tudom! És olyan könnyen visszajönnek azok a fránya kilók!
Szia! :)))
Azt hittem "lementél" a térképről! :D
Ááá,semmi torna...sőt,igazság szerint fogyi se megy mostanában,de sebaj.
Ebben a hőségben bőven elég a gyerkőc után rohangálni :)
Most ünnepeljük a 2.-ik szülinapját!
További szép napot! szia-szia!
Szia Elmex!
Hogy vagy mostanság?
Én se fogyok valami gyorsan!Sajna hetek óta semmit!DE csak beindul végre!Bizakodom!:)
Birsz ebbe a melegbe tornázni!
puszka
Szia!
Mivel én "lassú víz,partot mos alapon" fogyiztam...:)
Így 15 kg fogytam 5 hónap alatt.
Szép estét!
Szia "Elmex"
Köszönöm ,hogy válaszoltál, igazad lehet megpróbálom így.
Meg szabad kérdezni mennyit fogytál?
Üdv: Móni.
Szia Móni!
Remélem több fórumban is érdeklődsz,mert ez sajnos nagyon elhalkult...:(((
Igaz,én pl. mondhatni már nem fogyizom,de mivel lassan kúsznak vissza a kilók,muszáj lesz megint belevágnom.
Nálam semmi extra nem volt a fogyiban,mondhatni nem is követtem céltudatosan egyfajtát.
Ami bejött az a heti minimum 3-szor mozgás,de kisgyermek mellett ez is csak napi 30 perc volt többségben.
Ételek: inkább könnyű kaják,sajnos főtt ételt nem igazán ettem,de azért nem viselte meg az emésztésemet. Sok zabpehely volt, tojás,gyümölcs, semmi kenyér,rizs,tészta.
Nagy vonalakban ennyi.
Szép napot! Szia! :)))
Sziasztok!
Igaz már régebben regisztráltam , de mostanában kezdenék fogyizni, de rögtön az eldő kérdésnél leakadtam..... Melyik diétát kezdjem el??
Előre is köszönöm a válaszokat)))
Üdv : Móni
Szia-szia!
"Ezer éve nem láttalak?" :)))
Hogy vagy? Mi újság Veled? Hogy bírod ezt a váltakozó klímát?
Mi nagyon nehezen, sokáig göthösek is voltunk. Kinn ezer fok,mi meg benn tiszta náthásan...szerencsére már túlvagyunk rajta.
Fogyi megy,megyeget...néztem a képedet,azért látszik a változás! :)
Nálunk a párom már lelkesebb,mint én,én már kezdek beleunni, hogy ilyen régóta semmi mozgás :(
A mérlegen persze :D
Vigyázz magadra! Szia! Szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak!
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: