1 perc és nyersz! (beszélgetős fórum)
Mire gondolsz? A léggömbösre? Ott a mami idegességében kiengedte nem is egyszer a levegőt a lufiból a vakvilágba. Mondjuk, nem becsülöm le a stresszes helyzetek rossztékony hatását. Én pl el sem merek indulni. Pedig egymillióig eljutni akár reális esély is lehet.
Sajátos a reakciód! Átkapcsolni, mikor izgalmas... :D
A golflabdást nem is értem. Persze, ha ki tudnám próbálni, lehet, hogy megérteném.
jajaj, azt nagyon nagyon nem, pedig könnyű lehet( sose próbáltam:P) Én is szoktam szurkolni ám, ami nálam úgy nyilvánul meg, hogy átkapcsolom a tv-t:):):) nem bírom nézni, ha nagyon izgi:P
Az tuti, hogy mamika fog még szerepelni itt-ott! :)
Hát a léggömböst abszolút nem érezte legalábbis az első nekifutásra. Aztán a fia, druszám, jó hatással volt rá, jó tanácsokat adott. De majdnem elidegeskedte a végén. Azt hittem kidobom a távirányítót (örömömben) a végén a csukott konyha'blakon keresztül az udvarra!
Aztán az utolsó(!) 3 üvegen maradtak meg a golflabdák! Jaj Istenem! Szegény mamiért aggodtam! Nem tudom, honnan jött, de szerintem hősként fogják ünnepelni! Szobrot fog kapni! :D
Én nagyon imádom azt a műsort, s remélem nemlesz még vége,nagyon sajnálnám, a BK-n kívül ez az egyetlen műsor ami miatt bekapcsolom a tv-t.
Ja a mami, lehet, hogy tényleg elidétlenkedett a 2 millióig, de nagyon ügyi volt, s jól tette, h megállt. Én is megálltam volna:)
Szia!
A port.hu-n két hétre előre lehet látni a műsort, ott nem láttam az 1 perc és nyersz-t.
Tehát nem tudom. Részben sajnálom, mert szeretem ezt a vetélkedőt, részben örülök, mert nem kell tv elé ülni amikor még kint süt (azaz sütni fog) a Nap. Reméljük nincs még vége.
-----
Nagy show volt a mai mami! Elidétlenkedte magát (elnézést a kifejezésért, de tényleg úgy tünt a dolog számomra) 2 millió forintig és akkor (nagyon okosan!!!!!) meg is állt!
Na, el ne aludjunk!
Végre valaki teljesítette a 3 léggömbös feladatot!
Újfent egy szép kislány! :)
Kétszer is rám hozta a szívbajt. A cseresznyésnél is, meg a kekszesnél is. A leánykámmal néztem, üdvrivalgásban törtünk ki, amikor a legutolsó másodpercben sikerült!
(Máskor is szoktam üvölteni egyébként.)
További ajánlott fórumok:
- Mit eszel ezekben a percekben?
- Rubint Réka Napi 20 perc önmagadért, Add önmagad1/2 - Mik a tapasztalataitok?
- Mit tennél, ha tudnád, hogy csak 5 perc van az életedből?
- Ebben a percben alkalmas vagy egy randira?
- Már megest rám jött az 5-perc nem birok aludni és TE?☺
- 130 nettóért utaznátok 2 ó 40 percet naponta tömegnyomorban?