1 hónapos a babám, mikor vihetem uszodába? (tudásbázis)
ekkora aljas volt, hogy még privátban is bombázottt??
Akkor tutira visszaregisztrál más néven, az ilyen imád emberek lelkébe taposni
Legyen a baba az elsō
Vidd el inkább baba úszâsra!!
Ott Te is pancsikolhatsz!!
Nagyon durva bacikat lehet elkapni.
Jó eséllyel hetekre kórházba lehet kerülni. Idén meg különösen nagy járványok vannak.
Egyébként 6 hetes korig a babának semmi saját immunrendszere sincs, még az utcára is csak óvatosan szokták javasolni...
Persze, többedik gyereknél már korábban megy az ember, de azért kaptunk is el csomó dolgot, voltunk kórházban is ilyenkor. Pont ebben a tél végi időben. 8 éve is bent voltunk az akkor két és 0 éves gyerekemmel tüdőgyulladással. Rá egy évre hányással.
Most meg tegnap előtt jöttünk haza kruppal..
Nyáron még elmenne 3 hós kora után, de ilyenkor azért nagyon lebeszélnélek..
Ott azért mindenféle ember van, és semkinek sem kötelessége tekintettel lenni a másikra. Ha hasmanése volt, bevett egy gyógyszert, és délután már fürdik... Te abban áztatnád a gyereked? Bele is halhat..
Nem a pihenéssel van a baj, az 5 hós nem szopizó gyerekem mellől én is elmentem anno 4 napra, utána meg 8 hósan már strandolt velünk...
De azért 1 hónaposan még másról kell szóljon a dolog...
Most akkor mi van?Múltkor csak liszted meg vized volt most meg wellnes?
Ez jó...
Off.. Minek az ilyen nőnek gyerek?
Hát még ne, nincs ott semmi keresni valója, ő még szigorúan vett újszülött (6 hetes korig beszélünk újszülött korról) utána egy éves korig csecsemőről.
Ha nem szopik inkább add oda valamelyik nagymamának,
de a legoptimálisabb lenne ha új időpontot tudnátok kérni, amikor a pici legalább féléves lesz.
...rád szakadt az OTP, vagy jutalom üdülés? Biztos, hogy nem vinném sehova a babát az otthon melegéből..... - de ez csak az én véleményem.
Ne haragudj, de nagy anyagi gondokról írtál még nemrég, most meg wellness?
Amúgy én nem vinnék iylen pici babát idegen helyre. Neki még az állandóság a legfontosabb
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalt már valaki uszodában hasonló jelenséget? Normális jelenség ez?
- Mikor vihetem ki a babámat sétálni elöször ha december 5-én született?mennyi idö kell lakásban lennie születés után?
- Megbetegedhet az 5 éves lányom az uszodában?
- Holnap lesz 2 hetes a babám, még nem voltunk kinn, ha boltba, gyógyszertárba mennem kell, vihetem magammal?
- Szerintetek ciki kétrészes fürdőruhában járni rendszeresen úszni? Vagy uszodába menni?
- Az uszodában betiltották az edzéseket. Hogyan tovább?