1 hetes kiskutyák bolhátlanítása (beszélgetés)
szia!
köszi, hogy írtál
hát, kiszökött a kutyus, a szomszédunk hozta vissza, aki azt mesélte, hogy majdnem megtörtént, de ő közbelépett...
de ez engem nem nyugtat meg.
azóta megváltozott, a pocija nem olyan hatalmas, de mintha nőtt volna...
úgy hallottam, hogy a 40-50 napig nehezebb kitapogatni...
de a bordái "kilátszanak"....
valamilyen agár keverék lehet.
nem lehet, hogy a vékony típusú kutyáknál nem látszik annyira, ha vemhesek, csak később a legutolsó hetekben?
egy ismerős mondta, hogy szerinte a kutyusok nyomják a pociját, mert már nem tud úgy ülni a 2 lábára mint azelőtt (egy kicsit kifelé állnak)
Biztos, hogy kiskutyája lesz?
Ha nagyon sovány, és gömbölyödik a pocija nem lehet, hogy beteg? Láttad, amikor megtörtént a dolog?
Sziasztok!
Lenne egy kérédésem: a kutyám lehet, hogy vemhes, de nem tudom megállapítani...
mi lehet a jele???
már a 6. hében van, de nagyon vékony fajta, valamilyen agár keverék.
csont és bőr....
igaz most, hogy már a 44 naposak a kiskutyák, egy kicsit gömbölyödik a pocija...
légyszi segítsetek
Ne próbálkozz semmivel, amit esetleg az állatkereskedésben találsz, mert őket nem az érdekli, hogy életben maradjanak a kutyáid, hanem, hogy eladjon minél több dolgot, hogy meglegyen a pénze.
Csakis állatorvos által ajánlott szerrel csináld meg a bolhátlanítást.
További ajánlott fórumok:
- A kiskutyákban köztudottan sok orsóféreg található. Átterjedhetnek az emberre is? Ha igen, mi a teendő?
- Hogyan lehet kiirtani a bolhákat kiskutyákból?
- Ki tud arról valami biztosat, hogy hova kerülnek a felvásárlóknak eladott kiskutyák?
- Mi lett a kiskutyákat vízbe hajigáló lánnyal?
- Keresek egy régi mesét! Annyira emlékszem, hogy kiskutyák voltak benne és az excalibur.
- Mi a véleményetek a pomerániai kiskutyákról?